Creatieve Feestjes

Hoe creatief ben jij samen met je vrienden en vriendinnen? Wij hebben diverse speciale Crea-Lab-Feestjes waarbij je je volledig kan uitleven. En de keuze is reuze! Lego en bouwblokken-fanaat? Kleur jij je eigen mode in? Of liever aan de slag hout en lijm om de mooiste figuren te maken? Leef je uit!

Speciaal voor verjaardagen hebben wij onze thema funkamers om hier de feestjes te geven. Je kan hier lekker creatief aan de slag maar natuurlijk ook de cadeautjes geven en op het gemak uitpakken onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Heb je zelf een ander leuk idee eventueel in combinatie met onze Funkamers? We bieden je graag een verjaardagspakket op maat aan! Let daarbij ook op onze speciale Feestmenu’s welke je kan nuttigen in onze Sportsbar!

Glittertattoo Feestje –  Populaire glittertatoo’s die wel 5 dagen kunnen blijven zitten en dus altijd een mooie herinnering is aan het feestje waar je bent geweest. Sinds kort bieden we ook een glittertatooworkshopfeestje aan. Om het feest af te maken krijgen alle kinderen nog een festivalglitter look op hun gezicht en krijgen ze allemaal een setje glittertattoo mee naar huis zodat ze thuis nog lekker kunnen oefenen!

Houtbrandmerk Feestje – Branden in hout noemt men de techniek waarbij versieringen en afbeeldingen worden ingebrand in hout. Hoe stoer is het om van je eigen stuk hout iets heel moois te maken. Zo’n orgineel feestje heb je nog nooit gehad!

Hout-Touwtje Feestje – Houtje-Touwtje is een workshop waarbij je eerst met hamer en spijkers aan de slag gaat en daarna maak je het kunstwerk verder tot leven door verschillende kleuren garen.​Houtje-Touwtje werkt volgens de principes van de Stringart. Op een ondergrond van hout of mdf. De mooiste creaties komen tevoorschijn en dat geheel in je eigen kleurcombinaties en vorm.

Knutselclub Feestje – Met ons knutselclubfeestje hoef je nergens meer aan te denken! We toveren je tafel om tot een echt knutselparadijs! We nemen verschillende ondergronden mee die je kan versieren met foamklei, decopatch, bling bling en nog meer leuks. Tijdens dit feestje kan elk kindje geschminkt worden, ontvang je een stoere glittertattoo en aan het eind van het feestje mag je je eigen snoepzakje samenstellen!

Schmink Feestje – Altijd al een keer willen leren hoe je moet schminken? Lijkt het je leuk om de basisbeginselen te leren? Aan het einde van de les leer je een vlinder, tijger of spiderman te maken! En voor eventueel de oudere meiden maken we een prachtig eye design met gave festivalglitters! En deze workshop sluiten we af met een heerlijke zoete suikerspin!

Pimp je Voorletter Feestje – Versier je eigen voorletter! Aan jou de taak om een hele saaie letter om te toveren tot een heel eigen gemaakt cool kunstwerk. We gaan aan de slag met foamklei en mozaieksteentjes. We bieden dit als een pakket aan bestaande uit – Pimp je letter – Glittertattoo – IJskar

Graffiti Feestje –  Wil je ook wel eens voor een dagje in de huid van een graffiti artiest kruipen? Tijdens dit coole feestje leer je van het begin tot het eind hoe je een eigen ontwerp maakt en wat je uiteindelijk ook mee naar huis neemt! Tijdens de ontwerpfase maken we een voorbeeld met potlood en drinken we limonade, in de instructiefase leg ik de technieken uit die we kunnen toepassen. Als de graffiti kunstwerken zijn afgerond met een finishing touch van de instructeur kunnen ze worden omgedraaid en is er genoeg tijd om een fantasie werk te maken met de nieuw aangeleerde graffiti skills!

Belangrijke informatie

  • Wanneer: het hele jaar
  • Duur: 60-90 minuten
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs:  op aanvraag

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

Creatief kinderfeestje reserveren?

Wil je ook met je vriendjes een leuke dag beleven door het spelen van de leukste games in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.