Iedere vrijdagavond van 17.00 – 22.00 uur Rollerskate Disco!

EVENTS

Zaal huren

Zaal huren in Zoetermeer

Zoek je een ideale locatie om een zaal te huren in Zoetermeer? Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een feest of een andere gelegenheid, SilverDome biedt uiteenlopende mogelijkheden voor zaalverhuur. Dankzij de centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid van ons complex, is SilverDome de perfecte keuze voor iedereen die een zaal wilt huren in Zoetermeer.

Ontdek onze zalen

Wij hebben verschillende te huren zalen in Zoetermeer beschikbaar. Ben je op zoek naar een zaal met een bepaald thema? Ons event management team kan je helpen bij de aankleding. Hetzelfde geldt voor de catering: je kan een zaal huren waarbij je hapjes en drankjes zelf verzorgt of een van de arrangementen boeken. Wij helpen je een geslaagd evenement te organiseren in een van onze zalen. 

  • Grandcafé Lutz: Deze gezellige ruimte is ideaal voor kleinere bijeenkomsten van 50 tot 80 personen. De zaal beschikt over een bar, een flexibele inrichting voor zit- en sta-gelegenheden en moderne audiovisuele apparatuur voor presentaties of entertainment.
  • Calgary Room: Met een capaciteit voor 100 tot 150 personen is deze ruimte uitstekend voor grotere evenementen. De Calgary Room biedt een podium, professionele licht- en geluidsapparatuur, en een ruime dansvloer, perfect voor bedrijfsfeesten, trouwfeesten en grote verjaardagsvieringen.
  • Ice Arena: Voor echt unieke evenementen biedt de Ice Arena een spectaculaire setting. Geschikt voor grote groepen, is deze ruimte ideaal voor bedrijfsevenementen, schaatsfeestjes of grootschalige presentaties. De arena beschikt over tribunes, een professioneel lichtsysteem en kan worden aangepast voor verschillende opstellingen.

Bekijk gemakkelijk al onze ruimtes en huur de zaal die het beste bij jouw evenement past. 

Zaal huren in Zoetermeer: gelegenheden en mogelijkheden

Bij SilverDome in Zoetermeer bieden we een verscheidenheid aan zalen die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Of je nu een formele vergadering, een gezellig feest of een grootschalig evenement plant, wij hebben de perfecte ruimte voor je. Hieronder vind je een overzicht van diverse gelegenheden om een zaal te huren in Zoetermeer en welke ruimtes hier het meest geschikt voor zijn.

  • Voor vergaderingen: Onze zalen zijn uitgerust met de nodige technologie en comfort om uw zakelijke bijeenkomsten vlot te laten verlopen. Van high-speed internet tot projectieapparatuur, wij zorgen voor een productieve omgeving. De Boardroom is geschikt voor kleine tot middelgrote zakelijke vergaderingen en is uitgerust met moderne vergadertechnologie. Onze zaal Café Lutz is geschikt voor informele bijeenkomsten of creatieve sessies.
  • Voor trainingen: Voor trainingssessies bieden wij ruimtes aan die flexibel in te delen zijn naar uw wensen, inclusief de mogelijkheid voor break-out sessies en cateringopties. Onze Calgary Room kan worden ingericht met tafels en stoelen in klaslokaal stijl, ideaal voor trainingen en workshops. De Ice Arena is geschikt voor grootschalige trainingen of teambuilding activiteiten op het ijs. 
  • Voor feesten en verjaardagen: Vier uw speciale momenten in stijl bij SilverDome. Met zalen die variëren van intiem tot grandioos, cateringopties en decoratieservice, maken wij elk feest onvergetelijk. Grandcafé Lutz is er voor intieme feesten en verjaardagen en heeft een gezellige en warme sfeer. Voor grotere feesten, met genoeg ruimte voor een dansvloer en live entertainment is de Calgary Room ideaal om te huren. 
  • Voor VVE bijeenkomsten: Onze faciliteiten zijn ook geschikt voor Vereniging van Eigenaren bijeenkomsten, met als ruimte de Boardroom die beschikt over een formele en afgesloten omgeving. 
  • Bedrijfsfeesten of kerstborrels: Of het nu gaat om een kerstborrel, een jubileum of een ander bedrijfsevenement, onze zalen bieden de perfecte achtergrond met volledige service op maat. De Calgary Room kan worden omgetoverd tot de perfecte locatie voor bedrijfsfeesten, inclusief catering en entertainment mogelijkheden. De Ice Arena is geschikt voor een uniek bedrijfsfeest met schaatsen en andere ijsactiviteiten. Grandcafé Luts is daarentegen perfect in te richten voor kleinere kerstborrels. 
  • Trouwfeesten: Zeg 'ja' tegen een onvergetelijke dag bij SilverDome. Onze zalen en service in Zoetermeer zorgen voor een zorgeloze en prachtige viering van uw liefde. Voor bruidsparen die op zoek zijn naar een echt unieke trouwlocatie, biedt de Ice Arena een onvergetelijke setting. Met zijn ruime opzet en sfeervolle verlichting is de Calgary Room de ideale zaal voor uw trouwfeest, met voldoende ruimte voor een ceremonie, diner en dans.

Een zaal huren in Zoetermeer? Neem vrijblijvend contact op

Wil je een zaal huren voor een bedrijfsborrel, receptie of jubileum? Dan wil je natuurlijk een impressie van de zaal. Daarom ben je van harte welkom op onze evenementenlocatie in Zoetermeer om de te huren zalen te bezichtigen. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw evenement in Zoetermeer en welke zaal je hiervoor kunt huren. Zo kun je namelijk ook een ruimte in Zoetermeer huren én een activiteit boeken. Ben je benieuwd naar de verschillende opties en of een van de te huren zalen in Zoetermeer aan uw verwachtingen voldoet? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier ook de opties om één van onze vergaderruimtes te huren.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

In het kort

Diverse zalen voor iedere gelegenheid
Gratis parkeren voor de deur
Mogelijkheid om uit te breiden naar extra zalen
Centraal gelegen
Alles onder 1 dak

Bekijk hier al onze ruimtes voor

Zaal huren

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Wij hebben diverse zalen beschikbaar met een capaciteit van 2 tot 200 personen. De Arena en de Oval zijn geschikt voor groepen tot 7500 personen

Wij bieden diverse attributen aan zoals onder andere extra tafels, stoelen, podium, geluidsinstallatie etc. Neem contact met ons op voor alle huurmogelijkheden.

Wij beschikken over ruim 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw. 

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

Wij beschikken ook over een lift voor de zalen op de eerste verdieping.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties