Vanaf 23 augustus weer elke woensdagmiddag van 13.15 – 15.15 uur vrij-schaatsen!

EVENTS

Zaal huren

Zaal huren

Wilt u een zaal huren in Zoetermeer, bijvoorbeeld voor een verjaardag of een overige feestelijke gelegenheid? Of kies uit diverse evenementenlocaties de meest geschikte zaal. De te huren zalen hebben ieder een uniek karakter en zijn dankzij de strategische ligging van het SilverDome complex in Zoetermeer gemakkelijk bereikbaar.

SilverDome is een schaatsbaan en evenementenhal maar daarnaast kunt u ook een zaal huren. Het multifunctionele complex is een populaire locatie voor het huren van een ruimte voor verjaardagen en partijen. Een zaal huren in Zoetermeer betekent goede bereikbaarheid via diverse uitvalswegen en meer dan genoeg parkeerruimte voor genodigden. Wanneer u bij SilverDome in Zoetermeer een zaal of ruimte huurt, krijgen uw gasten namelijk toegang tot de ruim 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw. De te huren zalen en ruimtes in Zoetermeer hebben capaciteit voor diverse groepen.

De perfecte zaal huren in Zoetermeer

Voor welke gelegenheid wilt u een ruimte huren? Wij hebben verschillende te huren zalen in Zoetermeer beschikbaar. Voor een ontspannen verjaardag van 50 tot 80 personen kunt u de Grandcafé Lutz zaal huren. Wilt u een grotere zaal huren? De Calgary Room heeft plaats voor 100 tot 150 personen en is ideaal voor een uitgebreide verjaardag. Bent u op zoek naar een zaal met een bepaald thema? Ons eventmanagementteam kan u tevens helpen bij de aankleding. Hetzelfde geldt voor de catering: u kunt een zaal huren waarbij u hapjes en drankjes zelf verzorgt of een van de arrangementen boeken. Wij helpen u een geslaagd evenement organiseren.

Een zaal huren met aanvullende faciliteiten

Goede muziek is onmisbaar voor een onvergetelijk feest. Voor een knallende verjaardag in Zoetermeer kunt u dan ook een ruimte huren inclusief geluidsapparatuur. Wilt u een spectaculaire lichtshow neerzetten, videoboodschappen afspelen op ledschermen of een band laten optreden? On The Rocks is een audiovisueel paradijs en u kunt deze zaal huren voor een verjaardag. Deze zaal heeft alles wat er nodig is voor een fantastische verjaardag. Gasten gaan helemaal los onder de draaiende discoballen, voetjes van de vloer!

 

Een zaal huren voor uw verjaardag? Neem vrijblijvend contact op

 

Wilt u een zaal huren voor een verjaardag, receptie of jubileum? Dan wilt u natuurlijk een impressie van de zaal. Daarom bent u van harte welkom op locatie in Zoetermeer om te huren zalen te bezichtigen. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw verjaardagsfeest in Zoetermeer en welke zaal u hiervoor kunt huren. Zo kunt u namelijk ook een ruimte in Zoetermeer huren én een activiteit boeken. Bent u benieuwd naar de verschillende opties en of een van de te huren zalen in Zoetermeer aan uw verwachtingen voldoet? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier ook de opties om één van onze vergaderruimtes te huren.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

In het kort

Diverse zalen voor iedere gelegenheid
Gratis parkeren voor de deur
Mogelijkheid om uit te breiden naar extra zalen
Centraal gelegen
Alles onder 1 dak

Bekijk hier al onze ruimtes voor

Zaal huren

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Wij hebben diverse zalen beschikbaar met een capaciteit van 2 tot 200 personen. De Arena en de Oval zijn geschikt voor groepen tot 7500 personen

Wij bieden diverse attributen aan zoals onder andere extra tafels, stoelen, podium, geluidsinstallatie etc. Neem contact met ons op voor alle huurmogelijkheden.

Wij beschikken over ruim 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw. 

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

Wij beschikken ook over een lift voor de zalen op de eerste verdieping.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties