Vanaf 23 augustus weer elke woensdagmiddag van 13.15 – 15.15 uur vrij-schaatsen!

ICE

Schaatsen laten slijpen

Schaatsen laten slijpen

Schaatsen slijpen in SilverDome

In SilverDome is het mogelijk om de schaatsen vakkundig te laten slijpen. Hiervoor werken wij samen met Pro Skate Sharp. Met de moderne slijpmachines kunnen  de volgende schaatsen worden geslepen en geprepareerd:

  • IJshockeyschaatsen
  • Noren
  • Kunstschaatsen

De schaatsslijperij is geopend rondom de uren van het Publieksschaatsen op de woensdagmiddag in het schaatsseizoen van oktober t/m maart. Op deze dagen kunt u de schaatsen afgeven, waar mogelijk op wachten of een afhaalafspraak maken. Slijpen is mogelijk vanaf 7 euro per paar.

De slijperij is te vinden bij de Schaatsverhuurbalie bij ingang Noord.

 

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail Halte van Tuylpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl waarna je eventueel kan worden doorverwezen naar de organisator van het evenement

Indien je in een rolstoel komt, kunt je zonder problemen naar de arena vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties