Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

FUN

Alle activiteiten in Voor bedrijven

Voor bedrijven

Pagina delen:

Doelgroep

Doelgroep

Arrangement

Arrangement

Activiteit type

Activiteit type

Aantal Personen

Aantal Personen

In- en outdoor

Filterset

Diverse activiteiten voor een onvergetelijk bedrijfsuitje

In dé evenementenhal van Zoetermeer en omstreken kunt u ook bedrijfsuitjes houden. De opties die de ruimte en faciliteiten van het SilverDome complex voor teambuilding uitjes bieden, zijn onuitputtelijk. Om het personeelsuitje een actieve en gevulde dag in Zoetermeer te laten zijn, kunt u kiezen uit diverse activiteiten, workshops en teambuilding events. Uiteraard kunt u personeel verrassen met een winters bedrijfsuitje zoals Ice Games of een IJshockey clinic om het teamgevoel te bevorderen. Naast ontzettend leuke en verrassende winteractiviteiten bieden wij ook teambuilding events in de zomermaanden aan. Wat dacht u van een middagje abseilen, boogschieten of longboarding?

SilverDome Zoetermeer organiseert een teambuilding uitje op maat

Wilt u een speciaal bedrijfsuitje in Zoetermeer organiseren met door uzelf uitgezochte activiteiten? De eventplanners van SilverDome vrijetijdscentrum staan klaar om een activiteitenprogramma samen te stellen, geheel naar uw wens en de behoeften van uw team. De grootste zaal van ons evenementencomplex, de Arena, staat tot uw beschikking voor dit bedrijfsuitje. Zo bent u niet afhankelijk van de weersverwachting. Een personeelsuitje op maat draagt bij aan de teamspirit, dit zal nog lang effect hebben op de saamhorigheid binnen het departement. Voor deze op maat gemaakte bedrijfsuitjes werken wij samen met onze partner Gaaf! Verhuur.

24 resultaten gevonden
24 resultaten gevonden

Sluit een dag vol teambuilding activiteiten af met een hapje en een drankje

Na een dag vol sport, fun en teambuilding zijn collega’s vast en zeker toe aan een hapje en een drankje. SilverDome biedt horeca arrangementen aan voor personeelsuitjes in Zoetermeer. Op die manier is het niet nodig om met een moe en hongerig team naar een andere locatie te rijden. Kies uit één van de bedrijfsuitjes arrangementen zodat personeel direct naar ons restaurant kan of neer kunnen ploffen op de comfortabele stoelen in onze bar. Relaxen met een drankje is de perfecte afsluiter van een leuk bedrijfsuitje vol leuke teambuilding activiteiten waar collega’s elkaar weer beter hebben leren kennen.

SilverDome helpt u met het organiseren van een personeelsuitje in Zoetermeer

De eventplanners van SilverDome helpen u graag bij de organisatie van een bedrijfsuitje in Zoetermeer. Afhankelijk van uw wensen en budget adviseren wij u over de mogelijkheden. Tevens kunt u in Zoetermeer op locatie langskomen om de mogelijkheden voor een geslaagd teambuilding uitje met bijbehorende activiteiten te bespreken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld 700 gratis parkeerplaatsen ter beschikking stellen wanneer u een groots personeelsuitje wilt organiseren. Ook kan een teambuilding uitje in Zoetermeer gecombineerd worden met een optreden of een concert. Onze locatie in Zoetermeer is gemakkelijk bereikbaar dus voor ieder bedrijfsuitje geschikt! Huur een vergaderruimte in Zoetermeer voor een productieve start van jullie bedrijfsuitje.

Heeft u vragen over de organisatie van een bedrijfsuitje op één van onze locaties in Zoetermeer? Neem contact op voor meer informatie.

teambuilding activiteit zoetermeer Heineken

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Onze activiteiten zijn te boeken vanaf minimaal 6 personen. Mochten jullie met een groot aantal personen komen, stellen wij een arrangement op maat voor jullie op. Zo kunnen er bijvoorbeeld ook 200 personen tegelijkertijd aan de activiteiten deelnemen

Het is zeker mogelijk om bepaalde activiteiten te combineren. Onze eventplanners kijken samen met jullie mee en op basis van jullie wensen stellen wij een totaalpakket op voor een geslaagd uitje.
Wij bieden diverse horeca arrangementen aan voor ieder gezelschap. Dit kan zo uitgebreid mogelijk van een ontbijt tot aan een diner of borrel. Boek kosteloos een tafelreservering of boek voor een kleine meerprijs exclusief één van onze trendy horeca zalen zodat jullie privé in alle rust kunnen tafelen.
Voor de winterse activiteiten raden wij aan om warm gekleed te komen. Met name voor de Ice Games en het discoschaatsen is het dragen handschoenen verstandig. Voor de overige activiteiten zijn wij voorzien alle attributen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties