Het schaatsseizoen is voorbij, maar we zijn nog steeds open voor allerlei leuke fun-activiteiten!

FUN

Alle activiteiten in Voor bedrijven

Voor bedrijven

Pagina delen:

Doelgroep

Doelgroep

Arrangement

Arrangement

Activiteit type

Activiteit type

Aantal Personen

Aantal Personen

In- en outdoor

Filterset

Resultaten in Voor bedrijven

In dé evenementenhal van Zoetermeer en omstreken bieden wij ook diverse activiteiten voor een onvergetelijk dag uitje. Ons team staat enthousiast klaar om jouw kinderfeestje of familie uitje een geslaagde dag van te maken. Wij nemen alles uit handen, je hoeft enkel nog de uitnodiging te versturen!

21 resultaten gevonden
21 resultaten gevonden

All-in kinderfeestje in Zoetermeer

Een kinderfeestje waarbij je zelf nergens meer aan hoeft te denken? Dat kan met het all-in kinderfeestje bij SilverDome. Voor een vaste prijs van €14,95 per persoon krijg je een entreeticket, schaatsen, een kindermenu mét klein cadeautje en om gelijk helemaal uit te breiden kan je ook een gezellige feestzaal reserveren waar jullie in alle rust het feestje kunnen vieren. De kinderen kunnen heerlijk schaatsen op woensdagmiddag van 13.15 – 15.15 uur. Na het schaatsen genieten jullie samen van een heerlijke kindermenu, waarna iedereen blij weer naar huis gaat.

Sluit een dag vol teambuilding af met een hapje en een drankje

Na een dag vol sport, fun en teambuilding zijn collega’s vast en zeker toe aan een hapje en een drankje. SilverDome biedt horeca arrangementen aan voor personeelsuitjes in Zoetermeer. Op die manier is het niet nodig om met een moe en hongerig team naar een andere locatie te rijden. Kies uit één van de bedrijfsuitjes arrangementen zodat personeel direct naar ons restaurant kan of neer kunnen ploffen op de comfortabele stoelen in onze bar. Relaxen met een drankje is de perfecte afsluiter van een leuk bedrijfsuitje waar collega’s elkaar weer beter hebben leren kennen.

SilverDome helpt u met het organiseren van een personeelsuitje in Zoetermeer

De eventplanners van SilverDome helpen u graag bij de organisatie van een bedrijfsuitje in Zoetermeer. Afhankelijk van uw wensen en budget adviseren wij u over de mogelijkheden. Tevens kunt u in Zoetermeer op locatie langskomen om de mogelijkheden bespreken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld 700 gratis parkeerplaatsen ter beschikking stellen wanneer u een groots personeelsuitje wilt organiseren. Ook kan een teambuilding uitje in Zoetermeer gecombineerd worden met een optreden of een concert.
Heeft u vragen over de organisatie van een bedrijfsuitje op één van onze locaties in Zoetermeer? Neem contact op voor meer informatie.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Onze activiteiten zijn te boeken vanaf minimaal 6 personen. Mochten jullie met een groot aantal personen komen, stellen wij een arrangement op maat voor jullie op. Zo kunnen er bijvoorbeeld ook 200 personen tegelijkertijd aan de activiteiten deelnemen

Het is zeker mogelijk om bepaalde activiteiten te combineren. Onze eventplanners kijken samen met jullie mee en op basis van jullie wensen stellen wij een totaalpakket op voor een geslaagd uitje.
Wij bieden diverse horeca arrangementen aan voor ieder gezelschap. Dit kan zo uitgebreid mogelijk van een ontbijt tot aan een diner of borrel. Boek kosteloos een tafelreservering of boek voor een kleine meerprijs exclusief één van onze trendy horeca zalen zodat jullie privé in alle rust kunnen tafelen.
Voor de winterse activiteiten raden wij aan om warm gekleed te komen. Met name voor de Ice Games en het discoschaatsen is het dragen handschoenen verstandig. Voor de overige activiteiten zijn wij voorzien alle attributen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties