Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

EVENTS

Sportsbar Hotwings

Sportsbar Hotwings

1 van de 10+ zalen

waar onze gasten gek op zijn

Sportsbar Hotwings heeft een mooi uitzicht over het ijs en ligt direct aan onze ijshockeybaan. De Sportsbar is dagelijks geopend voor alle gasten, daarnaast kun je hier ook terecht voor een bedrijfsborrel, inspirerende break sessie, een Amerikaanse party of gewoon een hapje eten met je vriendengroep. De bar is Amerikaans ingericht en doet nog het meeste denken aan de welbekende Amerikaanse ‘diners’ uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Je ziet er veel chroom en de kleuren rood, zwart en wit.

 

 

Min. 10 - 120 personen

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

Extra's (*) is inbegrepen bij huur

Aantal personen: 120
Vloeroppervlakte: 180
Aantal tafels: 12

Geschikt voor:
• Bedrijfsfeesten
• Voor feesten
• Kerstborrels
• Verjaardagen

Zalen voor iedere gelegenheid
Bekijk onze overige zalen 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties