Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

Vanaf

€ 12,95

per persoon

FUN

Discgolf Experience

Discgolf Experience

1 van de 100+ activiteiten

Ontdek de opwinding van discgolf, een unieke combinatie van frisbee en golf, waarbij spelers proberen hun frisbees zo nauwkeurig mogelijk in de doelen te gooien. Het prachtige parcours, grenzend aan SilverDome Zoetermeer, biedt een schilderachtige omgeving met uitdagende holes en adembenemende natuurlijke elementen.

Een tastbare herinnering aan een onvergetelijke dag
Boek nu je discgolf-uitje en ervaar een geweldige dag met vrienden, familie of met je collega's als bedrijfsuitje in Zoetermeer. Naast het genieten van het spel, hebben gasten ook de mogelijkheid om de frisbee die ze tijdens het parcours hebben gebruikt als aandenken mee naar huis te nemen. Een tastbare herinnering aan een onvergetelijke dag! Discgolf is geschikt voor spelers van alle niveaus, van beginners tot ervaren discgolfers. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te verwelkomen en je te begeleiden tijdens je discgolf-avontuur.

Stap op het parcours, geniet van de frisse lucht en test je werpvaardigheden terwijl je je een weg baant door de uitdagende holes. Discgolf creëert een gezellige en competitieve sfeer waarin plezier en sportiviteit hand in hand gaan. Dus waar wacht je nog op? Kom naar SilverDome Zoetermeer en boek je discgolf-ervaring. Geniet van een dag vol spanning, uitdaging en een blijvende herinnering aan je eigen frisbee die je mee naar huis kunt nemen!

Geniet van een hapje en drankje 

SilverDome heeft naast de activiteiten voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. Wil je je workshop combineren met een lekker buffet of een lunch? Bekijk hier alle horeca-mogelijkheden

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 8 personen
€12,95 p.p
TIP! Combineer de Discgolf met onze Real Axe Throwing: Hakbijl Gooien!

Een perfecte combinatie van een binnen en buitenactiviteit!

€ 12,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 8 personnen
v.a. €12,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Nee, ervaring is niet vereist. Discgolf is geschikt voor zowel beginners als ervaren frisbeespelers. Onze instructeurs zullen je begeleiden en je de basisprincipes van het frisbeeën uitleggen, evenals de spelregels en de specifieke uitdagingen van het parcours. Het is een leuke activiteit voor iedereen die van frisbeeën en buitenspellen houdt.

Ja, Discgolf kan worden gespeeld door zowel kleine als grote groepen. Of je nu met een paar vrienden komt of een grotere groep hebt, we kunnen het parcours aanpassen aan de grootte van je groep. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij zorgen ervoor dat je een geweldige ervaring hebt, ongeacht de groepsgrootte.

Ja, absoluut! Bij SilverDome Zoetermeer bieden we de mogelijkheid om de Discgolf te combineren met andere activiteiten of zelfs met eten en drinken. Als je interesse hebt in een combinatiepakket, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen je helpen bij het samenstellen van een volledig dagprogramma inclusief het parcours en andere activiteiten, evenals maaltijden en drankjes.

Ja, Discgolf is geschikt voor kinderen, maar het kan wel variëren afhankelijk van de leeftijd en vaardigheden van het kind. Het is een leuke en actieve buitenactiviteit die kinderen helpt hun werpvaardigheden, coördinatie en precisie te ontwikkelen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk