EVENTS

Conferenties

CgjXVnoWIAAbrr2-kopie-768x480

Als multifunctioneel evenementencomplex is SilverDome bij uitstek dé locatie om een congres te organiseren. Een toplocatie is het halve werk en daarom nemen wij ook voor planning en uitvoering de rol van facilitaire partner aan.

Een congres organiseren begint bij de perfecte locatie

De locatie voor uw te organiseren congres is afhankelijk van de door u gestelde doelen en het aantal te verwachten bezoekers. De SilverDome ijsbaan wordt binnen een mum van tijd omgetoverd tot een enorme Arena vol faciliteiten. Daarnaast zijn er allerlei kleinere zalen beschikbaar voor de organisatie van een congres, ieder met een unieke stijl. De toevoeging van exclusieve vergaderlocaties aan een te organiseren congres stimuleert specialistische kennisdeling en zorgt ervoor dat het potentieel van nieuwe zakenrelaties optimaal benut wordt tijdens uw congres.

Gebaseerd op het eindresultaat een congres organiseren

Waarom wilt u een congres organiseren? Het antwoord op deze vraag zijn de te behalen doelen, zoals bijvoorbeeld nieuwe thema’s introduceren, bedrijven bijeenbrengen, kennisdelen, netwerken of de doelgroep aan uw merk binden. Aan de hand van deze gestelde doelen kunt u een event organiseren, concretiseren en vastleggen in een draaiboek. Samen met ons sales team stelt u de planning op, waarin tijden, activiteiten, sprekers en pauzes in beeld worden gebracht. Het SilverDome sales team is een bron van ervaring en kennis die u kunt gebruiken om een succesvol congres te organiseren.

Nieuwe producten lanceren tijdens een congres

Een congres is tevens een kans om de doelgroep kennis te laten maken met nieuwe producten. Productpresentaties zijn een mooie aanvulling op het congres en geven de doelgroep daarnaast een gevoel van exclusiviteit. Uiteraard dienen presentaties, net als sprekers, aan te sluiten bij het te organiseren congres. In de unieke zalen van het SilverDome complex kunt u tijdens het congres ook kleinere bijeenkomsten organiseren zoals workshops en interviews. Een geschikte conferentie zaal huren in Zoetermeer is nog nooit zo makkelijk geweest. Tijdens de pauzes worden de congresbezoekers verblijd met koffie, thee of een verfrissend sapje. Zo blijven ze geboeid en bent u ervan verzekerd dat, mocht u volgend jaar opnieuw een congres organiseren, deze zakenpartners er in ieder geval weer bij zijn.

SilverDome helpt u een succesvol congres te organiseren

De ervaring op het gebied van eventmanagement draagt bij aan het succes van een congres. Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden, want SilverDome heeft alle kennis en knowhow intern. De multifunctionele evenementenlocatie in zoetermeer biedt het congres veel mogelijkheden. Zakenpartners en andere congresgangers kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de 700 parkeerplaatsen rondom het complex. Zo biedt SilverDome ook logistieke uitdagingen het hoofd. Als u een geslaagd congres wilt organiseren heeft u aan SilverDome een allround partner. Heeft u vragen over de invulling van een congres, marketingtools of wilt u een impressie? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

Extra's (*) is inbegrepen bij huur

Reviews

Vincent L.
5
Mooie evenementenlocatie

Zalen voor iedere gelegenheid
Bekijk onze overige zalen 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties