Vanaf 23 augustus weer elke woensdagmiddag van 13.15 – 15.15 uur vrij-schaatsen!

EVENTS

Alles in Events

Pagina delen:

Doelgroep

Doelgroep

Arrangement

Arrangement

Filterset

Filterset

Zaalopstelling

Zaalopstelling

Gelegenheid

Gelegenheid

Capaciteit zalen

Capaciteit zalen

Zaal type

Zaal type

Resultaten in Events

De multifunctionele evenementenhal van Zoetermeer. Eén van de uitzonderlijke eigenschappen van SilverDome is het uitgebreide aanbod aan locaties. De diverse eventlocaties kunnen gebruikt worden voor kleinschalige bijeenkomsten zoals besloten borrels en exclusieve evenementen. In de spectaculaire grote zalen van de evenementaccommodatie kunnen tot wel 7500 gasten terecht en zijn ideaal voor de organisatie van dancefeesten, concerten, sportevenementen of internationale congressen. De diverse ruimtes van dé evenementenhal van Zoetermeer zijn flexibel in te richten en rondom het evenementencomplex bevinden zich ruim 700 gratis parkeerplaatsen voor gasten en bezoekers.

17 resultaten gevonden
17 resultaten gevonden

Ideale locatie voor feesten: van surpriseparty tot dancefeest

Voor welk evenement u ook een locatie zoekt, SilverDome heeft een geschikte ruimte. Eventlocaties zoals On the Rocks, Calgary Room het Grandcafé zijn ideaal voor verjaardagsfeesten, bruiloften en personeelsfeesten. De zalen van de evenementenhal zijn luxueus ingericht en van licht en geluid voorzien. Op zoek naar een evenementenhal voor spetterende dancefeesten of concerten? De Arena en de Oval zijn omringt met tribunes waar plaats is voor 900 bezoekers en er zijn aparte kleedkamers voor artiesten beschikbaar. Tijdens op- en afbouw kunnen vrachtwagens de eventhal binnenrijden.

Perfecte locatie voor zakelijke evenementen

SilverDome is de perfecte eventlocatie voor zakelijke evenementen zoals vakbeurzen, productpresentaties, congressen en vergaderingen. Dankzij de centrale ligging en de bereikbaarheid vanaf bruisende steden als Den Haag en Rotterdam is het een uiterst geschikte eventlocatie voor businessbijeenkomsten. De aanvullende faciliteiten op het gebied van horeca zoals de diverse ontvangst- en vergaderarrangementen maken SilverDome een eventlocatie waar zakenpartners en prospecten volledig ontzorgd worden zodat u succesvol zakendoet.

Vergaderruimtes van de evenementenhal

Ook voor kleinere gezelschappen heeft SilverDome oplossingen. Onze locatie voor evenementen biedt tevens diverse kleine formele en informele vergaderruimtes. Indien gewenst zijn deze aan te kleden volgens de huisstijl van uw business, om uw branding duidelijk naar stakeholders en zakenpartners te communiceren. De inrichting van vergaderlocaties in de evenementenhal is aangepast aan verschillende bedrijfsculturen, bijvoorbeeld één lange tafel met diverse zitplaatsen voor een zakelijke bespreking, diverse kleine tafeltjes welke meer bij Agile management aansluiten of een luxueuze setting voor het informeel sluiten van topdeals.

Neem vrijblijvend contact op

Wij helpen u graag bij de organisatie van een geslaagd evenement. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de populairste evenementenhal Zoetermeer? Kom langs op onze eventlocatie. Samen met onze eventmanagers bekijkt u de opties voor uw bijeenkomst of feest.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Onze activiteiten zijn te boeken vanaf minimaal 6 personen. Mochten jullie met een groot aantal personen komen, stellen wij een arrangement op maat voor jullie op. Zo kunnen er bijvoorbeeld ook 200 personen tegelijkertijd aan de activiteiten deelnemen

Het is zeker mogelijk om bepaalde activiteiten te combineren. Onze eventplanners kijken samen met jullie mee en op basis van jullie wensen stellen wij een totaalpakket op voor een geslaagd uitje.
Wij bieden diverse horeca arrangementen aan voor ieder gezelschap. Dit kan zo uitgebreid mogelijk van een ontbijt tot aan een diner of borrel. Boek kosteloos een tafelreservering of boek voor een kleine meerprijs exclusief één van onze trendy horeca zalen zodat jullie privé in alle rust kunnen tafelen.
Voor de winterse activiteiten raden wij aan om warm gekleed te komen. Met name voor de Ice Games en het discoschaatsen is het dragen handschoenen verstandig. Voor de overige activiteiten zijn wij voorzien alle attributen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties