EVENTS

Events

Pagina delen:

Doelgroep

Doelgroep

Arrangement

Arrangement

Filterset

Filterset

Zaalopstelling

Zaalopstelling

Gelegenheid

Gelegenheid

Capaciteit zalen

Capaciteit zalen

Zaal type

Zaal type

Evenementenlocatie SilverDome in Zoetermeer

De multifunctionele evenementenlocatie van Zoetermeer. Eén van de uitzonderlijke eigenschappen van SilverDome is het uitgebreide aanbod aan locaties. De diverse eventlocaties kunnen gebruikt worden voor kleinschalige bijeenkomsten zoals besloten borrels en exclusieve evenementen. In de spectaculaire grote zalen van de evenementenaccommodatie kunnen tot wel 7500 gasten terecht en zijn ideaal voor de organisatie van dancefeesten, concerten, sportevenementen of internationale congressen. De diverse ruimtes van dé evenementenhal van Zoetermeer zijn flexibel in te richten en rondom het evenementencomplex bevinden zich ruim 700 gratis parkeerplaatsen voor gasten en bezoekers.

16 resultaten gevonden
16 resultaten gevonden

Ideale eventlocatie voor feesten

Voor welk evenement u ook een locatie zoekt, SilverDome heeft een geschikte ruimte. Eventlocaties in Zoetermeer zoals On the Rocks, Calgary Room het Grandcafé zijn ideaal voor verjaardagsfeesten, bruiloften en personeelsfeesten. De zalen van de evenementenhal zijn luxueus ingericht en van licht en geluid voorzien. Op zoek naar een evenementenhal voor spetterende dancefeesten of concerten? De Arena en de Oval zijn omringt met tribunes waar plaats is voor 900 bezoekers en er zijn aparte kleedkamers voor artiesten beschikbaar. Tijdens op- en afbouw kunnen vrachtwagens de eventhal binnenrijden.

Perfecte locatie voor zakelijke evenementen in Zoetermeer

SilverDome is de perfecte eventlocatie om te huren voor zakelijke evenementen zoals vakbeurzen, productpresentaties, congressen en vergaderingen. Dankzij de centrale ligging en de bereikbaarheid vanaf bruisende steden als Den Haag en Rotterdam is het een uiterst geschikte eventlocatie voor business bijeenkomsten. De aanvullende faciliteiten op het gebied van horeca zoals de diverse ontvangst- en vergaderarrangementen maken SilverDome een eventlocatie waar zakenpartners en prospecten volledig ontzorgd worden zodat u succesvol zakendoet.

Vergaderruimtes van de evenementenlocatie

Ook voor kleinere gezelschappen heeft SilverDome oplossingen. Onze locatie in Zoetermeer voor evenementen biedt tevens diverse kleine formele en informele vergaderruimtes. Indien gewenst zijn deze aan te kleden volgens de huisstijl van uw business, om uw branding duidelijk naar stakeholders en zakenpartners te communiceren. De inrichting van vergaderlocaties in de evenementenhal is aangepast aan verschillende bedrijfsculturen, bijvoorbeeld één lange tafel met diverse zitplaatsen voor een zakelijke bespreking, diverse kleine tafeltjes welke meer bij Agile management aansluiten of een luxueuze setting voor het informeel sluiten van topdeals.

events vergaderen

Tips huren eventlocatie

Met onze tips voor het huren van een eventlocatie zorgt u ervoor dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt. Of u nu een locatie zoekt voor een feestelijke bijeenkomst, een zakelijke conferentie of een spectaculair concert, wij bieden de faciliteiten die perfect aansluiten bij uw wensen. Houd bij het huren van een eventlocatie rekening met de volgende aspecten: 

  1. Bepaal de grootte van uw evenement: Kies een locatie die past bij het aantal genodigden. SilverDome biedt zowel intieme ruimtes als grote zalen voor evenementen tot 7500 gasten.
  2. Locatie en bereikbaarheid: Een centrale ligging is cruciaal. SilverDome ligt ideaal ten opzichte van grote steden als Den Haag en Rotterdam en biedt ruime, gratis parkeergelegenheid.
  3. Faciliteiten en voorzieningen: Zorg dat de locatie alle benodigde faciliteiten biedt. SilverDome beschikt over professioneel licht en geluid, diverse horeca-opties en is geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke events.
  4. Flexibiliteit in inrichting: Kies een locatie die flexibel is in haar inrichting. De diverse ruimtes in SilverDome zijn aanpasbaar aan uw specifieke behoeften, van formele vergaderingen tot informele borrels.
  5. Technische ondersteuning: Zorg voor technische ondersteuning tijdens uw evenement. Onze ervaren technici staan klaar om elk aspect van uw event soepel te laten verlopen.
  6. Persoonlijke begeleiding: Een goede eventmanager maakt het verschil. Bij SilverDome krijgt u een toegewijde eventmanager toegewezen om uw evenement tot in de puntjes te begeleiden.
  7. Budgetoverwegingen: Wees transparant over uw budget. Onze eventmanagers kunnen op basis daarvan de beste opties voorstellen, zonder in te leveren op kwaliteit.
  8. Bezoek de locatie vooraf: Ervaar de sfeer en de mogelijkheden door de locatie persoonlijk te bezoeken. Kom langs bij SilverDome in Zoetermeer om de ruimtes zelf te ervaren.

eventlocatie Zoetermeer

Silverdome als jouw eventpartner

Wij helpen u graag bij de organisatie van een geslaagd evenement. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de populairste evenementenlocatie Zoetermeer? Kom langs op onze eventlocatie. Samen met onze eventmanagers bekijkt u de opties voor uw bijeenkomst of feest.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Onze activiteiten zijn te boeken vanaf minimaal 6 personen. Mochten jullie met een groot aantal personen komen, stellen wij een arrangement op maat voor jullie op. Zo kunnen er bijvoorbeeld ook 200 personen tegelijkertijd aan de activiteiten deelnemen

Het is zeker mogelijk om bepaalde activiteiten te combineren. Onze eventplanners kijken samen met jullie mee en op basis van jullie wensen stellen wij een totaalpakket op voor een geslaagd uitje.
Wij bieden diverse horeca arrangementen aan voor ieder gezelschap. Dit kan zo uitgebreid mogelijk van een ontbijt tot aan een diner of borrel. Boek kosteloos een tafelreservering of boek voor een kleine meerprijs exclusief één van onze trendy horeca zalen zodat jullie privé in alle rust kunnen tafelen.
Voor de winterse activiteiten raden wij aan om warm gekleed te komen. Met name voor de Ice Games en het discoschaatsen is het dragen handschoenen verstandig. Voor de overige activiteiten zijn wij voorzien alle attributen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties