Vanaf

€ 16,95

per persoon

FUN

Archery Tag

1 van de 100+ activiteiten

Beleef een spannend avontuur met Archery Tag bij SilverDome Zoetermeer!

Stap in de wereld van boogschieten en adrenaline met onze opwindende Archery Tag-activiteit. Bij SilverDome Zoetermeer kun je samen met je vrienden, collega's of familie deelnemen aan dit unieke spel vol actie, strategie en teamwork.

Nauwkeurigheid, snelheid en behendigheid
Archery Tag combineert elementen van boogschieten en trefbal, waarbij spelers elkaar proberen te raken met speciale pijlen met zachte uiteinden. Gewapend met je boog en pijlen betreed je het speelveld, vol obstakels en schuilplaatsen. Het doel is om de tegenstanders uit te schakelen en punten te scoren door ze te raken. Het vereist nauwkeurigheid, snelheid en behendigheid om succesvol te zijn in dit uitdagende spel.

Archery Tag is geschikt voor zowel beginners als ervaren boogschutters. Onze instructeurs zullen je begeleiden, de spelregels uitleggen en je helpen je boogschietvaardigheden te verbeteren. Dus of je nu een ervaren schutter bent of voor het eerst een boog vasthoudt, je zult genieten van de opwinding en het plezier van Archery Tag.

Battlezone
De Battlezone van de Archery Tag vindt plaats nabij onze sfeervolle wintergarden, een unieke setting die helemaal is gedecoreerd in een winters thema. Het kan bij de Battelezone wat frisser zijn, dus het dragen van warme kleding wordt aangeraden. Maar maak je geen zorgen, we hebben ook heaters bij de wintergarden om de kou op afstand te houden. En tijdens het intensieve spel, krijg je het snel warm genoeg!

Geniet van een welverdiende maaltijd
Bij SilverDome Zoetermeer bieden we je de mogelijkheid om Archery Tag te combineren met heerlijk eten en drinken. Bekijk hier onze mogelijkheden.

In het kort

v.a. 45 min. uur
Min. 8 personen
€16,95 p.p
TIP! Combineer de Archery Tag met onze Codekraker escapeboxen!

Reserveer een kant-en-klare escape box met alle benodigdheden voor een escape room beleving bij ons op locatie!

€ 16,95

per persoon

v.a. 45 min. uur
Min. 8 personnen
v.a. €16,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Nee, ervaring met boogschieten is niet vereist. Onze instructeurs zullen je begeleiden en je de basisprincipes van het boogschieten en de spelregels van Archery Tag uitleggen. Het spel is geschikt voor zowel beginners als ervaren schutters.

Ja, Archery Tag is veilig zolang het wordt gespeeld volgens de juiste instructies en regels. Bij SilverDome Zoetermeer staat veiligheid voorop. We voorzien spelers van beschermende uitrusting, zoals maskers om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan genieten van het spel. Onze instructeurs houden toezicht op het spel en zorgen ervoor dat de activiteit veilig wordt uitgevoerd.

Ja, Archery Tag kan worden gespeeld door zowel kleine als grote groepen. Of je nu met een klein team van vrienden speelt of een grotere groep hebt, we kunnen het spel aanpassen aan de grootte van je groep. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij zorgen ervoor dat je een geweldige Archery Tag-ervaring hebt, ongeacht de groepsgrootte.

Ja, zeker! Bij SilverDome Zoetermeer bieden we de mogelijkheid om Archery Tag te combineren met heerlijk eten en drinken. Na de intensieve speelsessie kun je ontspannen en genieten van een smakelijke maaltijd of verfrissende drankjes in ons restaurant. We hebben verschillende culinaire opties beschikbaar, zodat je kunt genieten van een complete ervaring met eten, drinken en plezier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk