Het schaatsseizoen is voorbij, maar we zijn nog steeds open voor allerlei leuke fun-activiteiten!

Vanaf

€ 14,95

per persoon

FUN

Archery Tag

1 van de 100+ activiteiten

Altijd al eens wat anders willen doen waar een hoop adrenaline bij los komt? Dan is Archery tag helemaal jouw ding!  En ook nog eens voor alle leeftijden!

Speciaal voor jouw groep bouwen wij onze Arena om tot een echte Battlefield. Op dit veld strijd je in teams tegen elkaar om targets te raken, je vlag te verdedigen, je VIP te verplaatsen en uiteindelijk de overwinning over de streep te trekken!

Een spel wat goed is voor genoeg beweging, coördinatie, teambuilding en strategisch vermogen. Groepen van minimaal 8 tot zelfs 20 personen kunnen meedoen! Voor grotere groepen maken wij graag een programma op maat!

Archery Tag reserveren?

Wil je ook met collega’s een leuke dag beleven door het spelen van de leukste teambuilding activiteiten in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000

v.a. 1 uur
Min. 8-12 personen
v.a. €14,95 p.p

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 8-12 personen
v.a. €14,95 p.p
€ 14,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 8-12 personnen
v.a. €14,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk