Vier de kerstvakantie bij SilverDome met Rico’s IJspret!

FUN

Alle activiteiten in Voor scholen

Voor scholen

Pagina delen:

Doelgroep

Doelgroep

Arrangement

Arrangement

Activiteit type

Activiteit type

Aantal Personen

Aantal Personen

In- en outdoor

Filterset

Resultaten in Voor scholen

Ontdek een wereld vol FUN en avontuur voor jong en oud. Bij SilverDome bieden we een breed scala aan spannende en uitdagende activiteiten die perfect zijn voor een dagje uit met vrienden, familie, of als bedrijfsuitje. Onze diverse FUN activiteiten, gecombineerd met smakelijke horeca arrangementen, garanderen een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

11 resultaten gevonden
11 resultaten gevonden

Onvergetelijke belevingen creëren

Ben je op zoek naar een teambuildingactiviteit voor je bedrijf? Bij SilverDome bieden we maatwerkoplossingen om samenwerking en communicatie binnen het team te bevorderen. Onze FUN activiteiten zijn perfect om de teamgeest te versterken en een onvergetelijke ervaring te creëren die nog lang na zal echoën op de werkvloer.

Ook voor feestelijke gelegenheden, zoals verjaardagen, kinderfeestjes en familiebijeenkomsten, biedt SilverDome de ideale setting voor een dag vol plezier en vermaak. Onze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en zorgen ervoor dat iedereen een geweldige tijd heeft.

En natuurlijk is er geen betere manier om een dag vol FUN af te sluiten dan met een smakelijk horeca arrangement in ons gezellige restaurant. Geniet van heerlijke gerechten en drankjes terwijl je nageniet van alle avonturen die je hebt beleefd.

Wacht niet langer en boek nu jouw onvergetelijke dag vol FUN bij SilverDome Zoetermeer. Ons enthousiaste team staat klaar om je te verwelkomen en een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

FUN voor de hele klas!

Bij SilverDome Zoetermeer begrijpen we hoe belangrijk het is om leerlingen een unieke en leerzame ervaring te bieden buiten het klaslokaal. Onze FUN activiteiten zijn perfect voor schooluitjes, klassenfeesten of als beloning voor hun harde werk. We hebben een scala aan opwindende activiteiten die zowel plezier als educatie combineren, waardoor leerlingen een onvergetelijke dag beleven.

Wist je dat de oer-Hollandse schaatssport heel gezond is? Je maakt tijdens het schaatsen een complete beweging, waardoor je optimaal je lichaam gebruikt. Logisch dus dat het vooral voor schoolkinderen een leuke manier is om te sporten. Speciaal voor die doelgroep (en hun docenten) organiseren we bij SilverDome schoolschaatsen.

Maar niet alleen voor schoolschaatsen kan je bij ons terecht, zo hebben wij ook diverse leuke activiteiten voor scholen. Denk hierbij aan onze ‘heleboel minigames’ een leuke variant van de zeskamp met verschillende activiteiten zoals de ijshockey minigolf, jeu de boules, skibroek hangen en nog veel meer. Veel van onze activiteiten zijn zowel in de winter als in de zomer te boeken.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Onze activiteiten zijn te boeken vanaf minimaal 6 personen. Mochten jullie met een groot aantal personen komen, stellen wij een arrangement op maat voor jullie op. Zo kunnen er bijvoorbeeld ook 200 personen tegelijkertijd aan de activiteiten deelnemen

Het is zeker mogelijk om bepaalde activiteiten te combineren. Onze eventplanners kijken samen met jullie mee en op basis van jullie wensen stellen wij een totaalpakket op voor een geslaagd uitje.
Wij bieden diverse horeca arrangementen aan voor ieder gezelschap. Dit kan zo uitgebreid mogelijk van een ontbijt tot aan een diner of borrel. Boek kosteloos een tafelreservering of boek voor een kleine meerprijs exclusief één van onze trendy horeca zalen zodat jullie privé in alle rust kunnen tafelen.
Voor de winterse activiteiten raden wij aan om warm gekleed te komen. Met name voor de Ice Games en het discoschaatsen is het dragen handschoenen verstandig. Voor de overige activiteiten zijn wij voorzien alle attributen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties