FUN

Alle activiteiten in Voor scholen

Voor scholen

Pagina delen:

Doelgroep

Doelgroep

Arrangement

Arrangement

Activiteit type

Activiteit type

Aantal Personen

Aantal Personen

In- en outdoor

Filterset

Resultaten in Voor scholen

Uiteraard kun je Tijdens de Publieksuren  met de hele klas komen schaatsen, maar ook op reservering exclusief de ijshockeybaan huren. Deze tijden zijn op aanvraag. Voor zowel basisscholen als middelbare scholen hanteren wij aangepaste entreetarieven.

Vanuit school verwachten we minimaal drie begeleiders per klas. Voor deze drie personen rekenen wij geen entreekosten. Reserveren is verplicht. De entree dient voor alle leerlingen in één keer te worden afgerekend aan de kassa of op factuur.

Schaatsen voor basisonderwijs en speciaal onderwijs

Leerlingen uit groep 5, 6, 7 en 8 zijn van harte welkom om bij ons met de hele klas te komen schoolschaatsen. Zowel uit het reguliere basisonderwijs als speciaal onderwijs. Er kunnen maximaal 60 kinderen tegelijk op het ijs. Ontdek ook onze andere activiteiten voor kinderfeestjes in Zoetermeer zodat de kinderen zich optimaal kunnen vermaken!

Op aanvraag kan SilverDome voorzien in het Rico ijsprogramma op het ijs, met bijvoorbeeld stempelschaatsen, dat door de docenten kan worden uitgevoer

10 resultaten gevonden
10 resultaten gevonden

FUN voor de hele klas!

Bij SilverDome Zoetermeer begrijpen we hoe belangrijk het is om leerlingen een unieke en leerzame ervaring te bieden buiten het klaslokaal. Onze FUN activiteiten zijn perfect voor schooluitjes, klassenfeesten of als beloning voor hun harde werk. We hebben een scala aan opwindende activiteiten die zowel plezier als educatie combineren, waardoor leerlingen een onvergetelijke dag beleven.

Wist je dat de oer-Hollandse schaatssport heel gezond is? Je maakt tijdens het schaatsen een complete beweging, waardoor je optimaal je lichaam gebruikt. Logisch dus dat het vooral voor schoolkinderen een leuke manier is om te sporten. Speciaal voor die doelgroep (en hun docenten) organiseren we bij SilverDome schoolschaatsen.

Maar niet alleen voor schoolschaatsen kan je bij ons terecht, zo hebben wij ook diverse leuke activiteiten voor scholen. Denk hierbij aan onze ‘heleboel minigames’ een leuke variant van de zeskamp met verschillende activiteiten zoals de ijshockey minigolf, jeu de boules, skibroek hangen en nog veel meer. Veel van onze activiteiten zijn zowel in de winter als in de zomer te boeken.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Onze activiteiten zijn te boeken vanaf minimaal 6 personen. Mochten jullie met een groot aantal personen komen, stellen wij een arrangement op maat voor jullie op. Zo kunnen er bijvoorbeeld ook 200 personen tegelijkertijd aan de activiteiten deelnemen

Het is zeker mogelijk om bepaalde activiteiten te combineren. Onze eventplanners kijken samen met jullie mee en op basis van jullie wensen stellen wij een totaalpakket op voor een geslaagd uitje.
Wij bieden diverse horeca arrangementen aan voor ieder gezelschap. Dit kan zo uitgebreid mogelijk van een ontbijt tot aan een diner of borrel. Boek kosteloos een tafelreservering of boek voor een kleine meerprijs exclusief één van onze trendy horeca zalen zodat jullie privé in alle rust kunnen tafelen.
Voor de winterse activiteiten raden wij aan om warm gekleed te komen. Met name voor de Ice Games en het discoschaatsen is het dragen handschoenen verstandig. Voor de overige activiteiten zijn wij voorzien alle attributen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties