Het schaatsseizoen is voorbij, maar we zijn nog steeds open voor allerlei leuke fun-activiteiten!

ICE

IJskalender

IJskalender

In SilverDome wordt de hele winter door van alles georganiseerd. IJspret in de vakantie, Discoschaatsen, IJshockeywedstrijden en speciale events: het vindt allemaal plaats in onze multifunctionele ijshal. Wil je weten wat er wanneer allemaal bij ons te doen is buiten de reguliere Publiekschaatsuren? Neem dan een kijkje in onze agenda en je bent in één klap volledig op de hoogte!

winterseizoen 2022-2023

 • 20 t/m 22 januari SIlverDome gesloten i.v.m. Evenement
 • 04 & 05 Februari – Wedstrijd Kunstrijden- Stars on Ice Cup
 • 11 februari  – Wedstrijd Kunstrijden –
  IJsvogel Bokaal 2023 van ZKV De IJsvogels | Tijden 09:00-15:00
  Op zaterdag 11 februari 2023 a.s. vindt wederom de IJsvogel Bokaal wedstrijd van ZKV De IJsvogels plaats voor de categorieën; Starters 1 en 2,  Pupillen 1 en 2 en Aspiranten 1A, 1B, 2A en 2B. Daarnaast kan er door de verenigingen sportief gestreden worden voor de IJsvogel Wisselbokaal!
  Inschrijven klik hier
 • ma 27 februari t/m do 2 maart: Voorjaarsvakantie IJspret
 • 3-5 maart Gesloten ivm Evenement
 • 26 maart Super Sunday IJshockey
 • 26 maart Einde Schaatsseizoen!

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail Halte van Tuylpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl waarna je eventueel kan worden doorverwezen naar de organisator van het evenement

Indien je in een rolstoel komt, kunt je zonder problemen naar de arena vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties