Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

EVENTS

Vergaderruimte huren in Zoetermeer

Vergaderlocatie huren bij SilverDome

Vergaderruimte huren in SilverDome

Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Zoetermeer? SilverDome heeft diverse vergaderzalen beschikbaar die je kan huren. Van grote besprekingen tot kleine meetings, ontdek snel welke ruimte er het beste bij jouw vergadering past!

De verschillende te huren vergaderzalen van SilverDome

Of je een kleine vergaderzaal wilt huren of een grotere conferentieruimte, bij SilverDome kun je altijd terecht. Onze vergaderzalen zijn perfect voor uiteenlopende bijeenkomsten, van kleine vergaderingen tot de organisatie van meetings en events voor grotere groepen. In onze evenementenhal in Zoetermeer bevinden zich onze verschillende vergaderzalen. 

De Calgary Room is een te huren vergaderruimte voor bijeenkomsten tot maximaal 150 personen, ideaal voor jaarvergaderingen, kick-offs en presentaties. De vergaderzaal in Zoetermeer heeft een vrolijk interieur, waarbij de donkerhouten boekenkasten en suède banken een huiselijke sfeer creëren. Daarbij geeft de ronde bar de ruimte een moderne uitstraling en is handig voor het verkrijgen van diverse dranken. 

Ben je meer op zoek naar een lichte vergaderruimte in Zoetermeer? Grandcafé Lutz is dé vergaderlocatie voor moderne bedrijven en heeft een capaciteit tot 80 personen.

Lutz zaal

Op zoek naar een andere vergaderzaal om te huren? Bekijk hier al onze zaal huren in Zoetermeer mogelijkheden en bekijk zeker ons 360 graden beeldmateriaal voor een goede impressie van de ruimte!

Faciliteiten bij je vergaderlocatie in Zoetermeer

Na je vergadering in Zoetermeer kun je genieten van diverse arrangementen in ons café of restaurant. Onze vergaderarrangementen zijn perfect voor diegenen die een vergaderruimte willen huren met de mogelijkheid tot nabesprekingen en netwerken na de bijeenkomst.

Perfect bereikbare vergaderlocatie in Zoetermeer met parkeervoorzieningen

De ligging van eventlocatie SilverDome is ideaal voor wie een vergaderruimte in Zoetermeer zoekt. Met goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer, de ligging nabij de snelweg en 700 gratis parkeerplaatsen rondom het gebouw, is onze locatie toegankelijk voor al onze gasten.

Huur je vergaderzaal bij SilverDome

Heb je interesse om een vergaderzaal te huren in Zoetermeer? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk voor onze zalen het 360 graden beeldmateriaal en proef de sfeer. Zo lijkt het alsof je al in de ruimte staat en kun je jouw vergadering vanuit huis gemakkelijk vormgeven en voorbereiden. Of je op zoek bent naar een ruimte voor periodieke vergaderingen, specifieke bedrijfsfeest locaties of een eenmalig evenement zoals een zaal huren voor een verjaardag, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Tot snel bij de SilverDome!

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

In het kort

Diverse zalen voor iedere gelegenheid
Gratis parkeerplekken voor de deur
Buiten- en binnen activiteiten
Heerlijke horeca arrangementen
Alles onder 1 dak

Bekijk hier al onze ruimtes voor

Vergaderlocatie huren bij SilverDome

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Wij hebben diverse zalen beschikbaar met een capaciteit van 2 tot 200 personen. De Arena en de Oval zijn geschikt voor groepen tot 7500 personen

Wij bieden diverse attributen aan zoals onder andere extra tafels, stoelen, podium, geluidsinstallatie etc. Neem contact met ons op voor alle huurmogelijkheden.

Wij beschikken over ruim 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw. 

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

Wij beschikken ook over een lift voor de zalen op de eerste verdieping.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties