Kom gezellig schaatsen met de voorjaarsvakantie 19 t/m 23 februari tijdens Rico’s Winterfun!

EVENTS

Voor vergaderingen

Vergaderruimte huren in SilverDome

Op zoek naar een vergaderruimte in Zoetermeer? SilverDome biedt u uiteenlopende opties voor het huren van vergaderzalen die meer zijn dan slechts een ruimte voor uw bijeenkomsten. Onze locatie is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een vergaderlocatie in Zoetermeer die zowel inspirerend als praktisch is.

Diverse vergaderruimtes voor elk type meeting

Of u nu een kleine meeting ruimte wilt huren of een grotere conferentieruimte, SilverDome heeft het allemaal. Onze vergaderzalen zijn perfect voor uiteenlopende bijeenkomsten, van intieme vergaderingen tot de organisatie van meetings en events voor grotere groepen. In het multifunctionele complex in Zoetermeer bevinden zich naast te huren vergaderlocaties voor kleinere gezelschappen ook vergaderruimtes voor grotere groepen. De Calgary Room is een te huren vergaderruimte voor bijeenkomsten tot maximaal 150 personen, ideaal voor jaarvergaderingen, kick-offs en presentaties. De vergaderzaal in Zoetermeer heeft een speels interieur, waarbij de donkerhouten boekenkasten en suède banken een huiselijke sfeer creëren en de ronde bar de ruimte toch een moderne uitstraling geeft. Op zoek naar een lichte vergaderruimte in Zoetermeer waarin creativiteit alle ruimte krijgt? Grandcafé Lutz is dé vergaderlocatie voor eigentijdse bedrijven, met een capaciteit tot 80 personen.

Op zoek naar een ruimte voor een informele sfeer? Bekijk hier onze mogelijkheden: zaal huren in Zoetermeer.

Unieke zalen voor effectief vergaderen in Zoetermeer

Elke vergaderruimte bij SilverDome in Zoetermeer heeft een eigen karakter en stijl, passend bij verschillende bedrijfsculturen en -behoeften. Van de luxe Hamar Room tot de ruime Calgary Room, elke zaal is ingericht met moderne faciliteiten en biedt comfort en gemak voor uw wensen bij het huren van een vergaderzaal.

Culinair genieten en uitstekende faciliteiten

Na uw vergadering in Zoetermeer kunt u genieten van culinaire arrangementen in ons café of restaurant. Onze vergaderarrangementen zijn perfect voor diegenen die een vergaderruimte willen huren met de mogelijkheid tot ontspanning en netwerken na de bijeenkomst.

Perfect bereikbare vergaderlocatie in Zoetermeer met parkeervoorzieningen

De ligging van eventlocatie SilverDome maakt het een ideale keuze voor wie een vergaderruimte in Zoetermeer zoekt. Met uitstekende bereikbaarheid via openbaar vervoer en ruime parkeermogelijkheden, is onze locatie zowel praktisch als toegankelijk.

Boek uw vergaderzaal bij SilverDome

Heeft u interesse om een vergaderzaal te boeken in Zoetermeer? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom langs om de sfeer zelf te proeven. Of u nu op zoek bent naar een ruimte voor periodieke vergaderingen of een eenmalig evenement zoals een zaal huren voor een verjaardag, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

In het kort

Diverse zalen voor iedere gelegenheid
Gratis parkeerplekken voor de deur
Buiten- en binnen activiteiten
Heerlijke horeca arrangementen
Alles onder 1 dak

Bekijk hier al onze ruimtes voor

Voor vergaderingen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Wij hebben diverse zalen beschikbaar met een capaciteit van 2 tot 200 personen. De Arena en de Oval zijn geschikt voor groepen tot 7500 personen

Wij bieden diverse attributen aan zoals onder andere extra tafels, stoelen, podium, geluidsinstallatie etc. Neem contact met ons op voor alle huurmogelijkheden.

Wij beschikken over ruim 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw. 

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

Wij beschikken ook over een lift voor de zalen op de eerste verdieping.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties