EVENTS

Bedrijfsfeest locatie

Alles voor jouw bedrijfsfeest op locatie bij SilverDome

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd bedrijfsfeest vind je bij SilverDome. Van een bedrijfsfeest locatie met een thematische inrichting tot op maat gemaakt entertainment! Ontdek onze feestzalen en de mogelijkheden van SilverDome jou en je gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

Onze bedrijfsfeest zalen

Met trots presenteren wij onze diverse en veelzijdige locaties, perfect voor bedrijfsfeesten. Van kleine vieringen tot grootschalige feesten, bij SilverDome vind je gemakkelijk de ideale locatie voor jouw personeelsfeest. Voor bedrijfsfeesten zijn de volgende zalen het meest geschikt:

Grandcafé Lutz

De gezellige Grandcafé Lutz is perfect geschikt voor kleinere bijeenkomsten van 50 tot 80 personen. Geniet van de informele sfeer en de flexibele inrichting, inclusief een bar en moderne audiovisuele apparatuur voor presentaties of entertainment. Ideaal voor intieme bedrijfsbijeenkomsten en informele borrels.

Grandcafé Lutz

Calgary Room

Met een capaciteit voor 100 tot 150 personen is de Calgary Room ideaal voor grotere evenementen. Deze ruimte biedt een podium, professionele licht- en geluidsapparatuur, en een ruime dansvloer, perfect voor bedrijfsfeesten, trouwfeesten en grote verjaardagsvieringen. Een ideale setting voor een spetterend feest!

Calgary room

Arena

Voor echt unieke evenementen biedt de Arena een spectaculaire setting. Geschikt voor grote groepen, is deze ruimte ideaal voor bedrijfsevenementen, schaatsfeestjes of grootschalige presentaties. De arena beschikt over tribunes, een professioneel lichtsysteem en kan worden aangepast voor verschillende opstellingen. Een onvergetelijke locatie voor een spectaculair bedrijfsfeest!

De Arena feestruimte Zoetermeer

Voor diverse gelegenheden geschikt

Of je nu een bedrijfsevenement organiseert, vergadert, het 10 jarig bestaan van je bedrijf viert of een andere speciale zakelijke gelegenheid hebt, bij SilverDome ben je aan het juiste adres. Wij staan voor professionele service en bieden diverse mogelijkheden om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. We helpen je graag met de organisatie en locatie van jouw onvergetelijke bedrijfsfeest. 

Gunstig gelegen bedrijfsfeest locatie in Zoetermeer

Onze locatie in Zoetermeer biedt een uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Gelegen nabij diverse snelwegen en voorzien van ruime parkeergelegenheid, is SilverDome de ideale plek voor uw bedrijfsfeest in de regio.

Bedrijfsfeest locatie boeken bij SilverDome

Neem contact met ons op of ontdek op onze specifieke zaal huren in Zoetermeer pagina’s onze 360 graden foto’s. Zo kun je alle zalen bekijken alsof je midden in de ruimte staat en proef je ook echt de sfeer. Wil je toch in het echt komen kijken? Bezichtig dan onze eventlocatie Zoetermeer en we bespreken direct de mogelijkheden. Ontdek zelf waarom SilverDome de perfecte keuze is voor jouw volgende bedrijfsfeest!

Huur zalen in Zoetermeer voor verjaardagen, bedrijfsevenementen, vergaderingen en meer bij SilverDome!

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

In het kort

Gratis voor de deur parkeren
Alles onder 1 dak
Meerdere sub-zalen
Uitbreiden met horeca arrangementen
Combineer een ruimte met een fun-activiteit

 

 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Wij hebben diverse zalen beschikbaar met een capaciteit van 2 tot 200 personen. De Arena en de Oval zijn geschikt voor groepen tot 7500 personen

Wij bieden diverse attributen aan zoals onder andere extra tafels, stoelen, podium, geluidsinstallatie etc. Neem contact met ons op voor alle huurmogelijkheden.

Wij beschikken over ruim 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw. 

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

Wij beschikken ook over een lift voor de zalen op de eerste verdieping.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties