Iedere vrijdagavond van 17.00 – 22.00 uur Rollerskate Disco!

EVENTS

Puck

1 van de 10+ zalen

waar onze gasten gek op zijn

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor uw volgende vergadering, teambuilding of bedrijfsevenement? Zoek niet verder! Bij SilverDome Zoetermeer bieden we een unieke vergaderzaal aan die perfect is afgestemd op jullie behoeften en wensen.

Onze gloednieuwe vergaderzaal is ontworpen met oog voor detail en beschikt over een eigentijdse inrichting met prachtige roze en zwarte accenten. De vergaderruimte in Zoetermeer is stijlvol en inspirerend, waardoor jullie vergadering een creatieve boost krijgt en jullie team zich direct thuis zal voelen. De vergaderzaal is voorzien van grote ramen die zorgen voor overvloedig daglicht.

Uitgebreide faciliteiten en lunchopties
Bij SilverDome bieden we diverse vergaderarrangementen aan die aansluiten bij jullie specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een halve dag vergaderen of een volledige dag met uitgebreide faciliteiten, wij hebben het juiste arrangement voor jou klaarstaan. Ons team staat voor je klaar om je te assisteren bij het plannen en organiseren van jouw evenement, zodat iedereen zich kan focussen op de inhoud.

Tijdens jullie vergadering wil je natuurlijk ook genieten van heerlijke gerechten om de energie op peil te houden. Bij SilverDome bieden we uitgebreide lunchopties aan, variërend van gezonde salades tot warme maaltijden, om aan alle smaakvoorkeuren te voldoen. Laat ons jullie catering verzorgen en geniet van een culinaire ervaring.

Versterk de teamgeest
Wil je de vergadering combineren met een leuke teambuildingactiviteit? Bij SilverDome hebben we tal van mogelijkheden om jullie dag compleet te maken. Van sportieve uitdagingen tot creatieve workshops, wij hebben voor elk team iets te bieden. Versterk de teamgeest en creëer onvergetelijke herinneringen samen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons jouw bijeenkomst tot een succes maken. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

v.a. 4 uur
Min. 6 - 20 personen
Min. 140 dagdeel

Extra's (*) is inbegrepen bij huur

Aantal personen: 18
Aantal tafels: 2
Minimale huurtijd: 3

Geschikt voor:
• Voor trainingen
• Voor vergaderingen

Neem een break tussen het vergaderen door!

Axe Throwing is een nieuwe, unieke activiteit in Nederland wat perfect aansluit bij een uitje voor bedrijven.
Ervaar met elkaar het magische gevoel van het gooien van een echte bijl!

Zalen voor iedere gelegenheid
Bekijk onze overige zalen 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties