EVENTS

Arena

20150101_TikTak_Vincent_005_0111-1920x1280
fl22
fotos-concert-8-1200x480
flora
festival spring

1 van de 10+ zalen

waar onze gasten gek op zijn

Met een vloeroppervlakte van ruim 1800m2 biedt de arena (30 meter breed bij 60 meter lang) een scala aan mogelijkheden voor evenementen, zowel op de afdekbare ijsvloer in het winterseizoen als op de betonvloer in het zomerseizoen.  De hal is in diverse opstellingen inzetbaar. Wil je je gasten laten zitten of staan, alleen de vloer of inclusief de tribune? Geen probleem! Uitbreiding met de Oval ring voor standhouders en extra horeca? Ook dit is mogelijk! Diverse variaties tussen de 500 en 7500 personen zijn mogelijk.

Mogelijkheden Arena

  • 1800 m2 vloeroppervlakte
  • 900 tribune zitplaatsen
  • Flexibel in te richten van concert, festival tot congres
  • Kleedkamers voor Artiesten, EHBO en Organisatie
  • ruim 700 gratis parkeerplaatsen direct rondom SilverDome
  • Krachtstroom aansluitingen aanwezig
  • Inrijmogelijkheden voor auto’s en vrachtwagens

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op

Wij helpen u graag bij de organisatie van een geslaagd personeelsfeest op locatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de populairste evenementenhal Zoetermeer? Of bent u benieuwd naar onze andere zaalhuur en vergaderlocaties in Zoetermeer? Kom langs op onze eventlocatie. Samen met onze eventmanagers bekijkt u de opties voor uw bijeenkomst of feest. Neem contact met ons op ter oriëntatie of voor meer informatie over onze eventlocatie en de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

Extra's (*) is inbegrepen bij huur

Aantal personen: 7500
Vloeroppervlakte: 1800

Geschikt voor:
• Bedrijfsfeesten
• Voor feesten
• Kerstborrels
• Voor trainingen

Reviews

Kuiperij
4
Ben nu een aantal keer in de Silverdome geweest. Meestal om te kijken naar ijshockey. Afgelopen weekend legends of rock bezocht en ook voor dit soort festivals is het een prima plek. Vooral de mogelijkheid om ff te zitten is perfect.
Lino
3
Leuke ervaring.. ik moest daar fotografen voor een festival Lekker ruim en goed toegankelijk voor mensen met een beperking
Ouwehand
5
Groot mooi complex voor evenementen
Karten
5
We zijn daar naar Legends of Rock geweest. Top geregeld!! Zeker een aanrader voor concert of evenement.
Duk
5
Mooie ijshockeybaan met goed ijs, vriendelijk personeel en leuke evenementen. Verder is er een fitnessruimte, een curling 🥌 baan en een restaurant

Zalen voor iedere gelegenheid
Bekijk onze overige zalen 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties