Het schaatsseizoen is voorbij, maar we zijn nog steeds open voor allerlei leuke fun-activiteiten!

FUN

Alle activiteiten in Vrijgezellenfeest

Pagina delen:

Doelgroep

Doelgroep

Arrangement

Arrangement

Activiteit type

Activiteit type

Aantal Personen

Aantal Personen

In- en outdoor

Filterset

Resultaten in Vrijgezellenfeest

In dé evenementenhal van Zoetermeer en omstreken bieden wij ook diverse activiteiten voor een onvergetelijk dag uitje. Ons team staat enthousiast klaar om jouw kinderfeestje of familie uitje een geslaagde dag van te maken. Wij nemen alles uit handen, je hoeft enkel nog de uitnodiging te versturen!

16 resultaten gevonden
16 resultaten gevonden

All-in kinderfeestje in Zoetermeer

Een kinderfeestje waarbij je zelf nergens meer aan hoeft te denken? Dat kan met het all-in kinderfeestje bij SilverDome. Voor een vaste prijs van €14,95 per persoon krijg je een entreeticket, schaatsen, een kindermenu mét klein cadeautje en om gelijk helemaal uit te breiden kan je ook een gezellige feestzaal reserveren waar jullie in alle rust het feestje kunnen vieren. De kinderen kunnen heerlijk schaatsen op woensdagmiddag van 13.15 – 15.15 uur. Na het schaatsen genieten jullie samen van een heerlijke kindermenu, waarna iedereen blij weer naar huis gaat.

Een complete vrijgezellendag in Zoetermeer

Maak hét vrijgezellenfeest van het jaar af met een karaoke-avond in onze muziektempel Club On the Rocks of test jullie kennis van films, politiek en bekende Nederlanders tijdens een hilarische pubquiz. Naast de vele activiteiten voor een vrijgezellenfeestje in Zoetermeer bieden wij ook diverse horeca arrangementen. Zo kunnen jullie tijdens het vrijgezellenfeest op locatie lunchen, dineren of borrelen in de Sportsbar Hotwings of het Grandcafé Lutz. Of pak het Zoetermeers vrijgezellenfeest helemaal groots aan en maak er een themafeest van. Het kersverse stel zal achteraf samen hard lachen om de foto’s van het vrijgezellenfeest.

Wij helpen je een perfect vrijgezellenfeest in Zoetermeer te organiseren

De mogelijkheden voor de organisatie van een vrijgezellenfeest zijn eindeloos en niet per definitie aan ijs gekoppeld. Zo kunnen jullie voor het vrijgezellenfeest ook een potje Bubble Voetbal of Archery Taf spelen. Bestaat de groep van het vrijgezellenfeest in Zoetermeer uit echte waaghalzen? Dan kunnen jullie abseilen of tokkelen. Heb je inspiratie nodig voor het tofste vrijgezellenfeest in jaren? Neem contact op en wij voorzien je van advies en ideeën, gebaseerd op de interesses van de bruid of bruidegom die in het zonnetje (of juist voor schut) gezet gaat worden.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Onze activiteiten zijn te boeken vanaf minimaal 6 personen. Mochten jullie met een groot aantal personen komen, stellen wij een arrangement op maat voor jullie op. Zo kunnen er bijvoorbeeld ook 200 personen tegelijkertijd aan de activiteiten deelnemen

Het is zeker mogelijk om bepaalde activiteiten te combineren. Onze eventplanners kijken samen met jullie mee en op basis van jullie wensen stellen wij een totaalpakket op voor een geslaagd uitje.
Wij bieden diverse horeca arrangementen aan voor ieder gezelschap. Dit kan zo uitgebreid mogelijk van een ontbijt tot aan een diner of borrel. Boek kosteloos een tafelreservering of boek voor een kleine meerprijs exclusief één van onze trendy horeca zalen zodat jullie privé in alle rust kunnen tafelen.
Voor de winterse activiteiten raden wij aan om warm gekleed te komen. Met name voor de Ice Games en het discoschaatsen is het dragen handschoenen verstandig. Voor de overige activiteiten zijn wij voorzien alle attributen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties