Iedere vrijdagavond van 17.00 – 22.00 uur Rollerskate Disco!

EVENTS

Bedrijfsevenementen

Bedrijfsevenementen
flora
fl22
De Arena feestruimte Zoetermeer

SilverDome is de evenementenhal van Zoetermeer. Onder particulieren zijn we veelal bekend als ijsbaan maar bedrijven weten dat er veel meer mogelijk is in dé eventlocatie van Zoetermeer!

De multifunctionele evenementenhal van Zoetermeer

Eén van de uitzonderlijke eigenschappen van SilverDome is het uitgebreide aanbod aan locaties. De diverse evenementenlocaties in Zoetermeer kunnen gebruikt worden voor kleinschalige bijeenkomsten zoals besloten borrels en exclusieve evenementen. In de spectaculaire grote zalen van de evenement accommodatie kunnen tot wel 7500 gasten terecht en zijn ideaal voor de organisatie van dancefeesten, concerten, sportevenementen of internationale congressen. De diverse ruimtes van dé evenementenhal van Zoetermeer zijn flexibel in te richten en rondom het evenementencomplex bevinden zich ruim 700 gratis parkeerplaatsen voor gasten en bezoekers.

Ideale locatie voor feesten: van surpriseparty tot dancefeest

Voor welk evenement u ook een locatie zoekt, SilverDome heeft een geschikte ruimte. Eventlocaties zoals On the Rocks, Calgary Room het Grandcafe zijn ideaal voor verjaardagsfeesten, bruiloften en personeelsfeesten. De zalen van de evenementenhal zijn luxueus ingericht en van licht en geluid voorzien. Op zoek naar een evenementenhal voor spetterende dancefeesten of concerten? De Arena en de Oval zijn omringt met tribunes waar plaats is voor 900 bezoekers en er zijn aparte kleedkamers voor artiesten beschikbaar. Tijdens op- en afbouw kunnen vrachtwagens de eventhal binnenrijden. Jouw ruimte in Zoetermeer huur je bij SilverDome!

Perfecte locatie voor zakelijke evenementen

SilverDome is de perfecte eventlocatie voor zakelijke evenementen zoals vakbeurzen, productpresentaties, congressen en vergaderingen. Dankzij de centrale ligging en de bereikbaarheid vanaf bruisende steden als Den Haag en Rotterdam is het een uiterst geschikte eventlocatie voor businessbijeenkomsten. De aanvullende faciliteiten op het gebied van horeca zoals de diverse ontvangst- en vergaderarrangementen maken SilverDome een eventlocatie waar zakenpartners en prospecten volledig ontzorgd worden zodat u succesvol zakendoet.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

Extra's (*) is inbegrepen bij huur

Geschikt voor:
• Bedrijfsfeesten

Zalen voor iedere gelegenheid
Bekijk onze overige zalen 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties