Iedere vrijdagavond van 17.00 – 22.00 uur Rollerskate Disco!

EVENTS

Seminars

seminar
DSCN1464
microfoon
Gladheidsbestrijding congress
Flora1

Bent u op zoek naar een goede locatie voor de organisatie van een seminar? SilverDome is een multifunctionele evenementenlocatie met veel mogelijkheden voor uw seminar. Hierbij kunt u denken aan aparte subruimtes voor kleinere workshops en productpresentaties maar ook aan hapjes en drankjes.

 

De geschikte ruimte vinden om een seminar te organiseren

Wanneer u een seminar organiseert, wilt u een ruimte waarin veel mensen samen kunnen komen. Er zullen bezoekers vanuit diverse branches op een georganiseerd seminar afkomen, uit diverse plaatsen in Nederland of het buitenland. Het complex van SilverDome biedt diverse zalen en ruimtes voor de organisatie van uw seminar. Zo beschikt de evenementenhal over diverse grote en kleine zalen en ruim 700 gratis parkeerplaatsen rondom het complex. Als u een groots seminar wilt organiseren, is SilverDome de juiste locatie.

Aparte subruimtes voor de organisatie van uw seminar

Een seminar wordt vaak door meerdere partijen georganiseerd waarbij er tevens meerdere bedrijven of organisaties deelnemen aan de te organiseren seminar. De diverse zalen in de SilverDome evenementenhal kunnen dan ook gebruikt worden voor individuele productpresentaties, workshops of lezingen. Voor de organisatie van uw seminar kunt u ook gebruik maken van opblaasbare FlexDomes. Deze mobiele ruimtes kunnen gebruikt worden voor brainstormsessies en vergaderingen. Zo kunt u een seminar organiseren waarin diverse doelgroepen en experts informatie met elkaar kunnen delen. Ontvangt u graag advies? Ons eventmanagementteam helpt u uw evenement te organiseren.

Een seminar organiseren: de juiste apparatuur en hightech hulpmiddelen

Presentaties, lezingen en workshops worden bijna altijd gegeven via een scherm. Een succesvol seminar organiseren houdt dan ook in dat alle aparte ruimtes waar informatieoverdracht plaatsvindt, uitgerust zijn met de juiste apparatuur. Daarom zijn de vergaderruimtes in Zoetermeer en evenementzalen van SilverDome voorzien van alle benodigde audiovisuele hulpmiddelen. Vanzelfsprekend is de kwaliteit van audioapparatuur en schermen zeer hoog. In de Arena zijn ook krachtstroomaansluitingen aanwezig, ideaal voor de aftrap van het seminar of een optreden na afloop. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje!

Advies bij de organisatie van het seminar

Zelfs wanneer er meerdere partijen betrokken zijn bij de organisatie van het seminar is het nog een grote klus. Van het regelen van sprekers tot het strategisch inplannen van pauzes en het maken van het complete draaiboek, er komt nu eenmaal veel kijken bij de organisatie van het seminar. Wij helpen u hier graag bij waar dat nodig is. Wij ontzorgen u daar waar gewenst is, bijvoorbeeld door catering over te nemen of de op- en afbouw te regelen. Neem contact met ons team op voor advies over een te organiseren seminar of meer informatie over de mogelijkheden van de locatie SilverDome.

 

 

 

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

Extra's (*) is inbegrepen bij huur

Aantal personen: 0

Geschikt voor:
• Voor trainingen
• Voor vergaderingen

Reviews

Testreview
februari 25, 2023
5
Testreview

Zalen voor iedere gelegenheid
Bekijk onze overige zalen 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties