Over ons

Over ons

SilverDome Zoetermeer = Ice + Fun + Events!

Als vrijetijdscentrum zijn wij de plek waar passies worden gedeeld en belevenissen worden gecreëerd. In het winterseizoen ligt de focus op het schaatsen en in de zomer zijn we dé locatie voor festivals, concerten en andere evenementen. Met onze Fun teambuildingsactiviteiten, vergaderarrangementen en horeca zijn we het hele jaar actief. Kortom een wereld vol IJs, Fun & Evenementen

Kom vrij schaatsen of volg met een groep een leuke en leerzame clinic of teambuildingsactiviteit in onze Fun Zone. Zoek je een geschikte en originele locatie voor een vergadering of bespreking met klanten? Ook daarvoor kun je prima bij ons terecht in één van onze zalen!

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail Halte van Tuylpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl waarna je eventueel kan worden doorverwezen naar de organisator van het evenement

Indien je in een rolstoel komt, kunt je zonder problemen naar de arena vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties