EVENTS

Festivals

bkjnnn
De arena eventlocatie
Arena
DSCN1638food-640x480

Er komt veel kijken bij de organisatie van een festival. Om gestelde doelstellingen te behalen, dient de organisatie van het festival tot in detail zijn uitgewerkt. SilverDome biedt u alles wat er nodig is voor een onvergetelijk festival, van toplocatie inclusief faciliteiten tot catering en ervaren eventplanners die met u meedenken.

Een succesvol festival organiseren begint bij de perfecte locatie

Afhankelijk van het aantal te verwachten festivalgangers heeft SilverDome diverse unieke locaties beschikbaar voor de organisatie van uw festival. Wilt u een groots festival organiseren? Met 1800 m2 vloeroppervlak biedt de Arena de mogelijkheid om een festival te organiseren tot 6500 personen. De flexibel in te zetten zaal is uitgerust met krachtstroom aansluitingen en kleedkamers voor artiesten, EHBO en de organisatie van het festival. Dankzij de inrijmogelijkheid van vrachtwagens en personenwagens is de op- en afbouw efficiënt geregeld. Foodtrucks, standhouders, horeca en extra sanitaire voorzieningen behoren alle tot de mogelijkheden voor uw festival.

Sfeerbeleving tijdens een ultra dynamisch festival

Creëer verschillende ruimtes door gebruik te maken van verschillende zalen. Een dynamisch festival organiseren met themaruimtes zoals de Oval, Freeze Hal en Club on the Rocks biedt ook subdoelgroepen optimaal entertainment en festivalplezier. Wilt u een festival organiseren tijdens de zomermaanden? Dan staat het gemeentelijk evenemententerrein buiten het SilverDome complex tot uw beschikking. Uiteraard is ook parkeergelegenheid belangrijk als u een festival wilt organiseren. Daarom liggen er voor de deur van onze indoor locatie maar liefst 700 gratis parkeerplekken voor festivalbezoekers die met eigen vervoer komen.

Uitgewerkt draaiboek voor de organisatie van het festival

Zeker als het gaat om de organisatie van een festival is een perfect uitgewerkte planning een must. Onze ervaren eventmanagers voorzien u daarom van advies over de organisatie. Samen stellen we een draaiboek op zodat iedereen precies weet wat er wanneer moet gebeuren. Van marketing tot siteproductie, wij helpen u uw evenement te organiseren zodat uw doelstellingen behaald worden en het festival voor herhaling vatbaar is. Van audiovisuele componenten tot artiesten, lichtshows en heerlijke catering, SilverDome is uw facilitaire partner voor de organisatie van uw festival.

Tycho  vdW. – Gaaf! Verhuur: “Mooie eventlocatie met veel mogelijkheden”

Mogelijkheden SilverDome

  • 1800 m2 vloeroppervlakte
  • 900 tribune zitplaatsen
  • Flexibel in te richten van concert, festival tot congres
  • Kleedkamers voor Artiesten, EHBO en Organisatie
  • ruim 700 gratis parkeerplaatsen direct rondom SilverDome
  • Krachtstroom aansluitingen aanwezig
  • Inrijmogelijkheden voor auto’s en vrachtwagens

Alles in huis om een onvergetelijk festival te organiseren

Wat SilverDome de ideale evenementenlocatie in Zoetermeer maakt voor uw te organiseren festival is dat communicatie en uitwerking via één aanspreekpunt gebeurt. Zowel festivallocatie, planning en catering wordt door ons managementteam ondersteund. Op deze manier maken wij een festival organiseren niet alleen eenvoudiger maar simpelweg effectiever en efficiënter. Heeft u een festivalconcept en bent u benieuwd of wij de juiste partner zijn om dit mee uit te werken en uit te voeren? Neem contact met ons op en we zorgen dat we een fantastisch festival organiseren.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

Extra's (*) is inbegrepen bij huur

Geschikt voor:
• Bedrijfsfeesten
• Voor feesten

Reviews

A.Karten
september 23, 2023
5
Top geregeld!! Zeker een aanrader voor concert of evenement.
V. Goerdin
augustus 20, 2022
5
Altijd wel wat leuks te beleven. Leuke concerten en shows.

Zalen voor iedere gelegenheid
Bekijk onze overige zalen 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties