Kom gezellig schaatsen met de voorjaarsvakantie 19 t/m 23 februari tijdens Rico’s Winterfun!

Vanaf

€ 12,95

per persoon

FUN

IJshockey minigolf

IJshockey minigolf

1 van de 100+ activiteiten

waar onze gasten gek op zijn

IJshockey Minigolf bij SilverDome Zoetermeer: Een unieke combinatie van plezier en uitdaging!

Deze verrassende combinatie van traditionele minigolf en de opwinding van ijshockey zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. En het beste van alles? Je speelt het op kunstplaten, waardoor het ijsplezier het hele jaar door mogelijk is!

Onze IJshockey minigolfbaan op kunstplaten is een speelse en uitdagende ervaring. Met een echte ijshockeystick en puck probeer je de hindernissen te omzeilen en de hole te bereiken. Het is een mix van precisie en plezier, waarbij je je vaardigheden kunt testen terwijl je de baan overmeestert.

Wintergarden 
De IJshockeyminigolf vindt plaats in de sfeervolle wintergarden, een unieke setting die helemaal is gedecoreerd in een winters thema. Het kan hier wat frisser zijn, dus het dragen van warme kleding wordt aangeraden. Maar maak je geen zorgen, we hebben ook heaters om de kou op afstand te houden. De fonkelende kaarsen en het gezellige winterterras zorgen voor de perfecte sfeer om te genieten van alle winterpret die SilverDome te bieden heeft.

Verschillende combinatiemogelijkheden
Maak je dag compleet door de IJshockey Minigolf te combineren met een heerlijke borrel of diner in onze gezellige wintergarden. Na de activiteit kun je ontspannen en bijpraten onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Of kies voor een combinatie met andere activiteiten bij SilverDome Zoetermeer, zoals een pubquiz, hakbijl gooien of Wintergames Aprés Ski. Het is een ideale activiteit voor familie-uitjes, vriendengroepen, bedrijfsuitjes en andere groepsevenementen.

Ben je klaar voor een unieke ervaring met een twist? Reserveer dan nu jouw ijshockey minigolf-avontuur bij SilverDome Zoetermeer. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid, prijzen en de verschillende combinatiemogelijkheden. We staan klaar om je een onvergetelijke dag te bezorgen, vol plezier, uitdaging en gezelligheid!

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 4 - 20 personen
€12,95 p.p
TIP! Combineer de IJshockey Mini Golf met onze Real Axe Throwing Hakbijl Gooien!

Axe Throwing is een nieuwe, unieke activiteit in Nederland wat perfect aansluit bij een uitje voor bedrijven, vrienden of de hele familie!

€ 12,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 4 - 20 personnen
v.a. €12,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

IJshockey minigolf is een unieke combinatie van traditionele minigolf en de opwinding van ijshockey. Het wordt gespeeld op kunstplaten waar je met een echte ijshockeystick en puck de hindernissen op de baan probeert te overmeesteren en de hole te bereiken.

Nee, helemaal niet! IJshockey minigolf is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaring in ijshockey. Het is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Voor de ijshockey minigolf wordt alle benodigde uitrusting, zoals een ijshockeystick en puck, ter beschikking gesteld. Je hoeft dus geen eigen uitrusting mee te nemen om van deze unieke ervaring te genieten.

Absoluut! Bij SilverDome Zoetermeer zijn er talloze combinatiemogelijkheden beschikbaar. Je kunt de ijshockey minigolf bijvoorbeeld combineren met een heerlijke borrel of diner in onze gezellige lounge. Ook kun je kiezen voor andere activiteiten zoals een pubquiz, of Wintergames Aprés Ski voor een complete en vermakelijke dag.

De duur van een potje ijshockey minigolf varieert afhankelijk van het aantal spelers en de snelheid waarmee je speelt. Over het algemeen duurt een spel 1 uur. Dit biedt voldoende tijd om plezier te hebben en te genieten van de uitdagingen van de baan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk