Het schaatsseizoen is voorbij, maar we zijn nog steeds open voor allerlei leuke fun-activiteiten!

Vanaf

€ 7,50

per persoon

FUN

Ijshockey minigolf

Ijshockey minigolf

1 van de 100+ activiteiten

waar onze gasten gek op zijn

NIEUW |  Vanaf  oktober beschikbaar: IJshockey Mini Golf

Mini golf, maar dan totaal anders…dat is ijshockeygolf in SilverDome. Een cool groepsuitje voor personeel, familie of vrienden op de 9-goals golfbanen. Met de ijshockeystick in de hand laat je de puck alle hoeken van de baan zien, om met de juiste skills in zo min mogelijk slagen de goal te bereiken. Reserveer nu alvast voor het komende winterseizoen!  

IJshockey Minigolf reserveren?

Wil je ook met collega’s een leuke dag beleven door het spelen van de leukste teambuilding activiteiten in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.

Geniet van een hapje en drankje 

SilverDome heeft naast de activiteiten voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. In SilverDome zijn Sportsbar Hotwings en Grandcafe Lutz gevestigd. Wil je je workshop combineren met een lekker buffet of een lunch?

v.a. 1 uur
Min. 4-10 personen
v.a. €7,50 p.p

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 4-10 personen
v.a. €7,50 p.p

Maak er een dolle boules van

met al je collega’s!

Speel nog even door op onze Boules banen? Aarzel dan niet langer en klik op de onderstaande knop of bel 079-3305000.

€ 7,50

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 4-10 personnen
v.a. €7,50 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

No post IDs found in the custom field.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk