Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

EVENTS

Sportevenementen

Sportevenementen
Shorttrack silverdome
EK Curling 1

Onze unieke evenementenlocatie biedt diverse indoor en outdoor mogelijkheden voor een sportief evenement. Al vele topsporters en nog veel meer enthousiaste toeschouwers kwamen samen in onze Arena. We hebben vrijwel alles in huis: techniek, horeca, kennis, ervaring. Wij denken graag met je mee over de beste aanpak en uitvoering, hierbij leveren wij maatwerk zodat het precies past bij jouw evenement.

Mogelijkheden SilverDome

  • 1800 m2 vloeroppervlakte
  • 900 tribune zitplaatsen
  • Uit te breiden met o.a. Shoparea voor bezoekers, Vip Ruimte voor sponsoren
  • Kleedkamers voor Artiesten, EHBO en Organisatie
  • ruim 700 gratis parkeerplaatsen direct rondom SilverDome
  • Krachtstroom aansluitingen aanwezig
  • Inrijmogelijkheden voor auto’s en vrachtwagens

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op

Wij helpen u graag bij de organisatie van een geslaagd evenement. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de populairste evenementenlocatie in Zoetermeer? Kom langs op onze eventlocatie. Samen met onze eventmanagers bekijkt u de opties voor uw bijeenkomst of feest. Neem contact met ons op ter oriëntatie of voor meer informatie over onze eventlocatie en de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

Extra's (*) is inbegrepen bij huur

Aantal personen: 2500

Reviews

P. Tammes
april 4, 2022
5
Wij hebben een boksgala georganiseerd voor studenten en dat was een groot succes! Het team van SilverDome hielp van A tot Z mee met alle organisatie, we voelden ons erg ontzorgt.
Maak gebruik van meerdere area’s

Wij bieden diverse zalen aan voor iedere gelegenheid

Zalen voor iedere gelegenheid
Bekijk onze overige zalen 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties