Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

Vanaf

€ 5,00

per persoon

ICE

IJshockey Patch

IJshockey Patch
IJshockey voor Leden - Dinsdagavond Special

Bij SilverDome, geloven we in het bevorderen van de ijshockeysport en het creëren van kansen voor onze gewaardeerde leden om hun passie te volgen. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste aanbieding aan te kondigen: de IJshockey patch

Wanneer: Elke dinsdagavond
Tijd: 19.00 - 19.45 uur
Prijs: Slechts €5

Tijdens dit exclusieve blok is de ijsbaan volledig gereserveerd voor ijshockey, wat betekent dat je de kans krijgt om je vaardigheden op het ijs te verbeteren in een speciale omgeving. Pak je ijshockeystick en puck en maak je klaar voor een geweldige tijd op het ijs. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde ijshockeyspeler bent of nieuw bent in de sport; deze sessie staat open voor alle niveaus.

Dit is een geweldige gelegenheid om met medeleden te socializen, samen te trainen en je ijshockeyvaardigheden te verbeteren. Of je nu wilt werken aan je schot, je schijnbewegingen wilt perfectioneren of gewoon plezier wilt hebben met gelijkgestemde spelers, de IJshockey patch biedt een geweldige omgeving om dat te doen.

Het schaatsseizoen is helaas ten einde. De ijshockeypatch is weer vanaf oktober 2024 opnieuw te reserveren.
Voor de exacte data/tijden en overige vragen kan men een mail sturen naar: ijsreserveringen@silverdome.nl

 

 

v.a. 45 min. uur
v.a. €5,00 p.p
€ 5,00

per persoon

v.a. 45 min. uur
v.a. €5,00 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf te maken

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk