Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

De geschiedenis

De geschiedenis

De geschie­denis

Pagina delen:

Sinds 1982 actief als PWA Hal en vanaf 2002 up and running als SilverDome Zoetermeer

In 1982 werd het PWA sportcentrum (Prins Willem Alexander) opgebouwd in het centrum van Zoetermeer (het Stadshart). In het sportcentrum was o.a. een 30 x 60 meter ijsbaan. De hal is vervolgens in 2002 gesloopt en vervangen door een vernieuwd ijscentrum op een nieuwe locatie aan de van der Hagenstraat.

In de nieuwe zilververen koepel werd wederom een 30 x 60m. ijsbaan ingericht, een officiële curlingbaan (de enige in Nederland) en een 250m hardrijbaan. Bij de opening op 7 juni 2002 kreeg het complex zijn nieuwe naam: SilverDome. De 250m. baan is gelegen op de eerste verdieping van het complex en heeft momenteel geen ijsfunctie meer. De baan is nu ingericht als een fun area met allerlei activiteiten met onder andere een unieke IJshockey minigolf, Archery Tag speelveld en Jeu de Boules terras. 

Als vrijetijdscentrum is SilverDome de plek waar passies worden gedeeld en belevenissen worden gecreëerd. In het winterseizoen ligt de focus op het schaatsen en in de zomer zijn we dé locatie voor festivals, concerten en andere evenementen. Met onze Fun teambuildingsactiviteiten, vergaderarrangementen en horeca zijn we het hele jaar actief. Kortom een wereld vol IJs, Fun & Evenementen

PWA Sportcentrum

In 1982 werd het PWA sportcentrum in het stadshart Zoetermeer in gebruik genomen. In het sportcentrum was o.a. een 30 x 60 meter ijsbaan. Deze is in 2002 gesloopt
7 juni 2002

Verder als SilverDome Zoetermeer

Naamsverandering van PWA SilverDome naar SilverDome Zoetermeer
2020

Nieuwe huisstijl

SilverDome krijgt een geheel nieuwe rebanding! Met onder andere een nieuw logo, nieuwe huisstijl, nieuwe website en een upgrade van alle zalen met een hip en trendy look & feel!
1982

Opening PWA SilverDome

Nieuwe ijs- en evenementen hal in het van Tuylpark te Zoetermeer met 30 x 60m baan, een curlingbaan ( de enige in Nederland) en een oval.
2013

Nieuwe invulling Oval

De oval schaatsbaan krijgt een nieuwe leisure invulling. De 30 x 60 meter ijsbaan en de curlingbaan blijven voorzien van ijs in het winterseizoen
2022

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail Halte van Tuylpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl waarna je eventueel kan worden doorverwezen naar de organisator van het evenement

Indien je in een rolstoel komt, kunt je zonder problemen naar de arena vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties