EVENTS

Flip

Ben je op zoek naar een multifunctionele ruimte voor een borrel, vergadering of een feest voor een besloten gezelschap ? Dan is onze zaal Flip een zeer geschikte ruimte. Met 55m2 aan ruimte biedt deze zaal afhankelijk van de wensen op basis van indeling staand maximaal ruimte aan 75 personen. Voor (jaar)vergaderingen, product-presentaties of -lanceringen of bijvoorbeeld een bedrijfsborrel, is de deze ruimte dan ook perfect in te zetten.

Vergaderen

De zaal kan eveneens voorzien worden van een interactief scherm waarop eventueel (hybride) vergaderingen kunnen worden gehost, waarbij de standaard vergaderopstelling plaats biedt aan maximaal 20 personen.

Uitbreiding capaciteit

Verwacht je meer gasten of liever extra ruimte in de vorm van extra zitplaatsen of break-out ruimtes? Zowel onze zalen Axel als Lutz kunnen gekoppeld worden waardoor extra mogelijkheden ontstaan voor uw gezelschap.

Min. 2-20 personen

Neem contact met ons op

Extra's (*) is inbegrepen bij huur

Aantal personen: 20
Aantal tafels: 3

Geschikt voor:
• Voor trainingen
• Voor vergaderingen

Reserveer een vergaderarrangement

Als je wilt vergaderen of presenteren in één van onze unieke vergaderzalen in Zoetermeer, dan biedt SilverDome een aanvullend vergaderarrangement dat eventueel is uit te breiden met een lunch, borrel ter afsluiting of een ontspannende teambuildingsactiviteit. Informeer naar de mogelijkheden.

Zalen voor iedere gelegenheid
Bekijk onze overige zalen 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties