EVENTS

Verjaardagen

Vier je verjaardag in een stijlvolle feestzaal bij SilverDome in Zoetermeer

Op zoek naar de perfecte locatie voor een onvergetelijke verjaardag viering? Bij SilverDome in Zoetermeer vind je diverse zalen die je kunt huren voor je verjaardag. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groots verjaardagsfeest, wij bieden de ideale setting voor ieder type verjaardag. Onze zalen variëren in grootte en sfeer, waardoor we altijd een ruimte hebben die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Zaal huren voor je verjaardag in Zoetermeer

Een verjaardag is een bijzondere gelegenheid die vraagt om een bijzondere locatie. SilverDome staat bekend om zijn veelzijdige aanbod in zaalverhuur voor verjaardagen. Of je nu een intieme zaal in Zoetermeer wilt huren voor een verjaardag of zoekt naar een grote feestzaal voor een verjaardag, wij hebben wat je zoekt.

Onze zalen bieden een unieke combinatie van sfeer, faciliteiten en service, waardoor je verjaardagsfeest niet alleen een feest wordt om nooit te vergeten, maar ook een zorgeloze ervaring voor jou als organisator. Van de intieme sfeer van de Grandcafé Lutz voor kleinere verjaardagen tot de ruime Calgary Room voor grotere verjaardagsfeesten, elk met hun eigen karakter. Ontdek al onze zaalverhuur ruimtes en kies welke zaal het beste bij jouw verjaardag past!

Een verjaardag zaal huren met aanvullende faciliteiten

Goede muziek is onmisbaar voor een onvergetelijk feest. Voor een knallende verjaardag in Zoetermeer kun je ook een ruimte huren inclusief geluidsapparatuur. Wil je een spectaculaire lichtshow neerzetten, videoboodschappen afspelen op ledschermen of een band laten optreden? On The Rocks is een audiovisueel paradijs en is perfect om te huren voor een verjaardag in Zoetermeer. Deze zaal heeft alles wat er nodig is voor een fantastische verjaardag. Gasten gaan helemaal los onder de draaiende discoballen, voetjes van de vloer!

Waarom kiezen voor SilverDome?

  • Centrale ligging: SilverDome is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen in Zoetermeer en we zijn voorzien van ruime, gratis parkeergelegenheid met maar liefst 700 parkeerplekken. 
  • Flexibele zaalopties: We bieden zalen voor diverse gelegenheden. Van intieme zalen voor kleine verjaardagen tot grote zalen voor uitbundige feesten, bij SilverDome huur jij de zaal die past bij jouw verjaardag plannen.
  • Volledige service: Van catering tot decoratie, wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.
  • Ervaring: Ons team heeft jarenlange ervaring met het organiseren van verjaardagsfeesten en we hanteren een professionele aanpak. Jouw verjaardag wordt gegarandeerd een feestje!

 

Vier je verjaardag in een van onze zalen bij SilverDome

Ben je geïnteresseerd in het huren van een zaal voor je verjaardag bij SilverDome in Zoetermeer? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of kom op afspraak langs om onze zalen te bekijken. Zo kun je gemakkelijk een locatie huren voor jouw event. Samen zorgen we ervoor dat jouw verjaardagsfeest een daverend succes wordt!

Ontdek meer over zaal huren in Zoetermeer, zaal verhuur voor feesten en andere evenementen en ontdek welke zalen het meest geschikt zijn voor jouw gelegenheid.

Vier je verjaardag in stijl bij SilverDome, de plek waar herinneringen worden gemaakt.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

In het kort

De meeste FUN in Nederland
Centraal in Nederland
Buiten- en binnen activiteiten
Gratis Parkeren
Butengewoon genieten

Bekijk hier al onze ruimtes voor

Verjaardagen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Wij hebben diverse zalen beschikbaar met een capaciteit van 2 tot 200 personen. De Arena en de Oval zijn geschikt voor groepen tot 7500 personen

Wij bieden diverse attributen aan zoals onder andere extra tafels, stoelen, podium, geluidsinstallatie etc. Neem contact met ons op voor alle huurmogelijkheden.

Wij beschikken over ruim 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw. 

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

Wij beschikken ook over een lift voor de zalen op de eerste verdieping.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties