Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

Eten & Drinken: Borrel arrangement

Pagina delen:

Categorie

Eten & drinken

Borrel arrangement

Bij SilverDome begrijpen we dat een geslaagde dag of vergadering niet compleet is zonder goed eten en drinken. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan culinaire opties die perfect passen bij jouw activiteit of vergaderzaal. Of je nu een spannende activiteit plant met vrienden, familie of collega’s, of je organiseert een serieuze vergadering, ons eten en drinken maken jouw ervaring nog specialer.
5 resultaten gevonden
5 resultaten gevonden
5 resultaten gevonden

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Ja, absoluut! We bieden diverse culinaire opties die perfect aansluiten bij je activiteit of vergadering. Of je nu een uitje plant met vrienden, familie of collega’s, of je organiseert een zakelijke bijeenkomst, ons aanbod aan eten en drinken is speciaal samengesteld om jouw ervaring compleet te maken.

Zeker weten! We begrijpen dat dieetwensen en allergieën belangrijk zijn. Daarom hebben we een gevarieerd menu met opties voor vegetariërs, veganisten en mensen met allergieën. Neem van tevoren contact met ons op, zodat we ervoor kunnen zorgen dat iedereen van heerlijk eten kan genieten.

Het bestellen van eten en drinken voor je evenement is eenvoudig. Neem contact met ons op via reserveringen@silverdome.nl en bespreek je wensen met ons team. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste menu-opties en zorgen ervoor dat alles op de dag van je evenement klaarstaat

Absoluut! We bieden groepsreserveringen en speciale arrangementen aan voor diverse evenementen, activiteiten en vergaderingen. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of teambuildingevenement organiseert, we staan klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke dag inclusief heerlijk eten en drinken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties