Vanaf

€ 26,95

per persoon

FUN

IJssculptuur Workshop

IJssculptuur Workshop

1 van de 100+ activiteiten

Op zoek naar een gezellige, sprankelende, maar vooral eens een heel andere activiteit dan je gewend bent? Volg dan een workshop ‘IJssculpturen maken’. Na een korte introductie ga je samen met teamgenoten aan de slag. Eerst een schets maken op papier en dan… handschoenen aan en beitelen maar!

Je ontvangt al het benodigde gereedschap voor een creatieve uitspatting van formaat en waant zich helemaal in de wereld van ijssculpturen. Samen met je team maak je van een glashelder ijsblok, een geheel eigen kunstwerk. Van schildpadden tot logo’s van bedrijven; de mooiste creaties komen voorbij.

Ontdek je artistieke kant
De ijssculptuur workshop bij SilverDome Zoetermeer is geschikt voor individuen, gezinnen, vriendengroepen en zelfs bedrijfsuitjes. Het is een unieke en inspirerende activiteit die zorgt voor plezier, teambuilding en het ontdekken van je artistieke kant.

Wacht niet langer en boek vandaag nog je ijssculptuur workshop bij SilverDome Zoetermeer! Laat je betoveren door de schoonheid van ijs en creëer je eigen meesterwerk. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten!

Een ijskoud kunstje? Kom het beleven!”

Geniet van een hapje en drankje

SilverDome heeft naast de activiteiten voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. Wil je je workshop combineren met een lekker buffet of een lunch? Bekijk hier onze mogelijkheden!

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 10 personen
€26,95 p.p
Nog meer teambuilding met ijs. Reserveer de Ice Games

Op zoek naar een extra coole activiteit op het ijs, boek dan de Ice Games!

€ 26,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 10 personnen
v.a. €26,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Nee, ervaring in beeldhouwen is niet nodig. Onze ijssculptuurworkshop is geschikt voor zowel beginners als mensen met eerdere ervaring. Onze instructeurs zullen je begeleiden en je de basisprincipes van ijssculptuur bijbrengen, zodat je kunt genieten van een leuke en creatieve ervaring, ongeacht je vaardigheidsniveau.

Het wordt aanbevolen om warme kleding te dragen, omdat de workshop plaatsvindt in een gekoelde omgeving. Draag comfortabele kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen, maar ook een extra laag om je warm te houden.

Zeker! We verwelkomen groepen voor ijssculptuur workshops als onderdeel van een fun uitje. Of je nu met vrienden, collega’s of familie bent, onze workshop biedt een leuke en samenwerkende ervaring. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en speciale groepsprijzen te bespreken.

De duur van de ijssculptuurworkshop varieert, maar gemiddeld duurt het ongeveer 1 uur. Tijdens de workshop krijg je instructies en begeleiding. We zorgen voor de benodigde gereedschappen en materialen, inclusief de ijsblokken. Aan het einde van de workshop kun je jouw voltooide ijssculptuur bewonderen en zelfs meenemen als aandenken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk