Vanaf 23 augustus weer elke woensdagmiddag van 13.15 – 15.15 uur vrij-schaatsen!

Vanaf

€ 24,95

per persoon

FUN

Gellyball Glow In The Dark

Gellyball Glow In The Dark

1 van de 100+ activiteiten

VANAF 1 OKTOBER TE BOEKEN!

Ontdek het revolutionaire schietspel met een lagere impact voor alle leeftijden bij SilverDome Zoetermeer: GellyBall Glow In The Dark! Maak je klaar voor een spannende en unieke ervaring vol licht, kleur en plezier, die je nergens anders zult vinden.

Zachte gelatineballetjes
GellyBall is een innovatieve en veilige activiteit waarbij spelers de sensatie van een schietspel ervaren zonder pijnlijke blauwe plekken. In plaats van traditionele verfkogels worden zachte, gelatineballetjes gebruikt, wat betekent dat je volop kunt genieten van het spel zonder zorgen.

De GellyBall-arena bij SilverDome Zoetermeer is speciaal ontworpen om het avontuur naar een hoger niveau te tillen. Terwijl blacklights de arena in een mysterieus gloeiend schouwspel transformeren, wordt je strategische kant getest terwijl je je vrienden, familie of collega's uitdaagt in dit spannende spel.

Gellyball is beschikbaar tot 12 personen!

Heerlijk assortiment aan maaltijden en verfrissende drankjes
Maar dat is nog niet alles! Bij SilverDome begrijpen we dat een geweldige ervaring ook draait om geweldig eten en drinken. Daarom kun je bij je GellyBall Glow In The Dark-boeking ook een heerlijk assortiment aan maaltijden en verfrissende drankjes reserveren. Of je nu een stevige maaltijd wilt na het spelen of gewoon wilt genieten van een verfrissend drankje terwijl je de actie bekijkt, we hebben voor elk wat wils.

Dompel jezelf onder in de spanning van GellyBall Glow In The Dark en beleef een onvergetelijke tijd bij SilverDome Zoetermeer. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, of je een beginner of een doorgewinterde speler bent, GellyBall is leuk voor iedereen!

Wacht niet langer! Neem contact op met ons reserveringsteam en boek nu je avontuur met GellyBall Glow In The Dark. Nodig je vrienden, familie of collega's uit voor een gezellige en actieve dag vol plezier en teamwork.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij SilverDome Zoetermeer voor een buitengewoon GellyBall-avontuur!

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 6 - 12 personen
€24,95 p.p
TIP! Combineer de Gellybal met onze Footgolf!

Een perfecte combinatie van een binnen- en buitenactiviteit!

€ 24,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 6 - 12 personnen
v.a. €24,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

GellyBall is een revolutionair schietspel met een lagere impact, geschikt voor alle leeftijden. In plaats van traditionele verfkogels worden zachte, gelatineballetjes gebruikt. Spelers dragen speciale uitrusting en gebruiken veilige GellyBall-geweren om op elkaar te schieten. Het spel draait om plezier, strategie en teamwork in een spannende Glow In The Dark-omgeving.

Ja, GellyBall is veilig voor zowel kinderen als volwassenen. De gebruikte gelatineballetjes hebben een lage impact, waardoor het risico op blauwe plekken of pijn aanzienlijk wordt verminderd. Bovendien worden spelers voorzien van beschermende uitrusting, zoals maskers en vesten, om de veiligheid tijdens het spel te waarborgen.

Nee, helemaal niet! GellyBall is gemakkelijk te leren en vereist geen ervaring. Het is toegankelijk voor zowel beginners als ervaren spelers. Onze professionele instructeurs leggen de regels en het gebruik van de uitrusting duidelijk uit, zodat iedereen kan genieten van het spel.

Absoluut! Bij SilverDome Zoetermeer begrijpen we dat lekker eten en drinken de ervaring compleet maken. Daarom bieden we de mogelijkheid om een heerlijk assortiment aan maaltijden en verfrissende drankjes bij te reserveren. Of je nu wilt lunchen na het spel of gewoon wilt genieten van een drankje terwijl je anderen ziet spelen, we hebben verschillende opties om uit te kiezen.

Het maken van een reservering is eenvoudig! Neem gewoon contact op met ons reserveringsteam via telefoon of e-mail en geef aan welke datum en tijd je voorkeur hebben. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag bij het plannen van je GellyBall-avontuur en kunnen je ook meer informatie geven over prijzen en beschikbaarheid.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk