Vanaf

€ 19,95

per persoon

FUN

Gellyball Glow Experience

Gellyball Glow Experience

1 van de 100+ activiteiten

Ontdek het revolutionaire schietspel met een lagere impact bij SilverDome Zoetermeer: GellyBall Glow In The Dark! Maak je klaar voor een spannende en unieke ervaring vol licht, kleur en plezier, die je nergens anders zult vinden.

Gelatineballetjes
GellyBall is een innovatieve en veilige activiteit waarbij spelers de sensatie van een schietspel ervaren. In plaats van traditionele verfkogels worden gelatineballetjes gebruikt, wat betekent dat je volop kunt genieten van het spel zonder zorgen. De Battlezone bij SilverDome Zoetermeer is speciaal ontworpen om het avontuur naar een hoger niveau te tillen.

Gellyball is beschikbaar tot 10 personen!

Wintergarden 
De Battlezone van de Gellyball vindt plaats nabij onze sfeervolle wintergarden, een unieke setting die helemaal is gedecoreerd in een winters thema. Het kan bij de Battelezone wat frisser zijn, dus het dragen van warme kleding wordt aangeraden. Maar maak je geen zorgen, we hebben ook heaters bij de wintergarden om de kou op afstand te houden. En tijdens het intensieve spel, krijg je het snel warm genoeg!

Heerlijk assortiment aan maaltijden en verfrissende drankjes
Maar dat is nog niet alles! Bij SilverDome begrijpen we dat een geweldige ervaring ook draait om eten en drinken. Daarom kun je bij je GellyBall Glow In The Dark-boeking ook een heerlijk assortiment aan maaltijden en verfrissende drankjes reserveren.

In het kort

v.a. 45 min. uur
Min. 6 - 10 personen
€19,95 p.p
TIP! Combineer de Gellybal met onze Footgolf!

Een perfecte combinatie van een binnen- en buitenactiviteit!

€ 19,95

per persoon

v.a. 45 min. uur
Min. 6 - 10 personnen
v.a. €19,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

GellyBall is een revolutionair schietspel met een lagere impact, geschikt voor alle leeftijden. In plaats van traditionele verfkogels worden zachte, gelatineballetjes gebruikt. Spelers dragen speciale uitrusting en gebruiken veilige GellyBall-geweren om op elkaar te schieten. Het spel draait om plezier, strategie en teamwork in een spannende Glow In The Dark-omgeving.

Ja, GellyBall is veilig voor zowel kinderen als volwassenen. De gebruikte gelatineballetjes hebben een lage impact, waardoor het risico op blauwe plekken of pijn aanzienlijk wordt verminderd. Bovendien worden spelers voorzien van beschermende uitrusting, zoals maskers en vesten, om de veiligheid tijdens het spel te waarborgen.

Nee, helemaal niet! GellyBall is gemakkelijk te leren en vereist geen ervaring. Het is toegankelijk voor zowel beginners als ervaren spelers. Onze professionele instructeurs leggen de regels en het gebruik van de uitrusting duidelijk uit, zodat iedereen kan genieten van het spel.

Absoluut! Bij SilverDome Zoetermeer begrijpen we dat lekker eten en drinken de ervaring compleet maken. Daarom bieden we de mogelijkheid om een heerlijk assortiment aan maaltijden en verfrissende drankjes bij te reserveren. Of je nu wilt lunchen na het spel of gewoon wilt genieten van een drankje terwijl je anderen ziet spelen, we hebben verschillende opties om uit te kiezen.

Het maken van een reservering is eenvoudig! Neem gewoon contact op met ons reserveringsteam via telefoon of e-mail en geef aan welke datum en tijd je voorkeur hebben. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag bij het plannen van je GellyBall-avontuur en kunnen je ook meer informatie geven over prijzen en beschikbaarheid.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk