Iedere vrijdagavond van 17.00 – 22.00 uur Rollerskate Disco!

EVENTS

Grandcafe Lutz

Grandcafe Lutz

1 van de 10+ zalen

waar onze gasten gek op zijn

Bij Lutz geniet je op en top van de ontspannen sfeer en een gemakkelijke bereikbaarheid. De zaal is tevens met bijbetaling uit te breiden door middel van een gescheiden tussenwand, waardoor het een capaciteit heeft van ca. 50 á 80 personen. Eigen catering is hierbij mogelijk, maar wil je liever alles uit handen geven en optimaal van jouw eigen bedrijfsfeest op locatie genieten, dan is dat geen enkel probleem! Ons team zal op basis van jouw wensen het gehele feest op maat organiseren. Evengoed leent SilverDome zich ook als erkend trouw locatie!

Voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen bieden wij een speciaal vergaderarrangement aan. Dit arrangement omvat het gebruik van een beamer, onbeperkt koffie en thee, evenals kladblokken en pennen. Met deze voorzieningen zorgen wij ervoor dat jouw zakelijke bijeenkomst bij ons vlekkeloos verloopt. Ontdek ook onze andere vergaderruimtes in Zoetermeer

Ontdek de mogelijkheden van onze zaal Lutz en maak jouw evenement onvergetelijk. Neem contact met ons op via 079 330 5000 of mail ons naar evenementen@silverdome.nl om de beschikbaarheid te controleren, tarieven te bespreken en jouw reservering te plaatsen.

Min. 2 - 80 personen

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

Extra's (*) is inbegrepen bij huur

Aantal personen: 50
Aantal tafels: 10

Geschikt voor:
• Bedrijfsfeesten
• Voor feesten
• Kerstborrels
• Trouwfeesten
• Verjaardagen
• Voor trainingen
• Voor vergaderingen

Reviews

C. Anthony
5
Super locatie. Ik heb hier de surprise party van mijn man gehouden en iedereen heeft genoten
L. Tielman
5
Fantastisch en dat zeggen we niet snel. Een groot compliment voor smaak en presentatie!!!”

Zalen voor iedere gelegenheid
Bekijk onze overige zalen 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties