Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

Vanaf

€ 12,95

per persoon

FUN

Footgolf

1 van de 100+ activiteiten

Ontdek de perfecte combinatie van voetbal en golf bij Footgolf in SilverDome Zoetermeer, gelegen in het prachtige Van Tuyllpark!

Footgolf is dé activiteit die jong en oud verenigt in een gezamenlijk spel vol plezier en competitie. Laat je voeten het werk doen terwijl je op een uitdagend parcours langs alle doelen loopt, hierbij moet je de bal met precisie en strategie in zo min mogelijk schoten in het doel krijgen.

Footgolf is toegankelijk voor alle niveaus
Of je nu een beginner bent of een voetbalfanaat die graag zijn of haar schotvaardigheden wil testen of gewoon op zoek bent naar een leuke en actieve ervaring, Footgolf is toegankelijk voor alle niveaus en biedt voor iedereen een geweldige tijd. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te verwelkomen en je te voorzien van alle benodigde uitrusting en instructies, zodat je meteen kunt beginnen met spelen. Verleg je grenzen, daag jezelf uit en creëer onvergetelijke herinneringen terwijl je samenwerkt en concurreert met je medespelers. Het maakt niet uit hoe oud je bent, Footgolf brengt mensen samen en zorgt voor een lach op ieders gezicht.

Boek nu bij SilverDome Zoetermeer en geniet van een onvergetelijk uitje met familie, vrienden, collega's of sportteams. Het parcours in het prachtige Van Tuyllpark biedt dé perfecte omgeving om te genieten van de natuur terwijl je plezier hebt op het veld. Dus waar wacht je nog op? Bezoek SilverDome Zoetermeer en boek vandaag nog je Footgolf-ervaring. Maak je klaar voor een avontuur vol sportiviteit, gezelligheid en opwinding voor jong en oud.

Geniet van een hapje en drankje

SilverDome heeft naast de activiteiten voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. Wil je jouw activiteit combineren met een lekker buffet of een lunch? Bekijk hier alle mogelijkheden van onze horeca 

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 6 - 50 personen
€12,95 p.p
TIP! Combineer de Footgolf met onze Heleboules!

Een perfecte combinatie van een binnen- en buitenactiviteit!

€ 12,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 6 - 50 personnen
v.a. €12,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Voetgolf is een super creatief idee voor een kinderfeestje of een bedrijfsuitje. De sport is nog relatief nieuw in Nederland en je zult daarom veel mensen verrassen met dit uitje.

Nee, je hebt geen voetbalschoenen nodig. Je kan gewoon je standaard schoenen aanhouden, we raden wel makkelijk zittende kleding aan.

Zeker! Vooraf of na de Footgolf kan je bij één van onze horecagelegenheden terecht voor onder andere diverse, lekkere buffetten, borrelarrangementen en grand desserts.

Nee, je hoeft geen voetbal mee te nemen voor Footgolf bij Silverdome Zoetermeer. De ballen worden door SilverDome verstrekt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk