Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

Vanaf

€ 12,95

per persoon

FUN

Dolle Boules

Dolle Boules

1 van de 100+ activiteiten

waar onze gasten gek op zijn

SilverDome presenteert een hippe pop-up Jeu de Boules bar genaamd Dolle Boules, de coolste hotspot van Zoetermeer! Het is een plek waar je met vrienden, familie of collega’s uiteraard een potje kunt jeu de boulen, borrelen of een van de andere dolle activiteiten kunt komen beleven!

Wintergarden

De Dolle boules vindt plaats in de sfeervolle wintergarden, een unieke setting die helemaal is gedecoreerd in een winters thema. Het kan hier wat frisser zijn, dus het dragen van warme kleding wordt aangeraden. Maar maak je geen zorgen, we hebben ook heaters om de kou op afstand te houden. De fonkelende kaarsen en het gezellige winterterras zorgen voor de perfecte sfeer om te genieten van alle winterpret die SilverDome te bieden heeft. Gooi een balletje op bij je vrienden, familie of collega’s en kom gezellig langs.

“We zijn heel prettig ontvangen en hebben goede instructies gehad over hoe het spel gespeeld moet worden.  Ik vond de ambiance goed, mooie ruimte met allerlei leuke dingen om je te vermaken.  Leuk als met een (familie) groep gezellig bij elkaar wilt zijn” – N. Glas

Waarom DOLLE BOULES iets voor jullie is?

Om het je gemakkelijk te maken geven wij jou 4 redenen waarom jij per direct jouw vrienden moet uitnodigen voor een dolle avond:

  • 4 indoor jeu de boules banen
  • Unieke Boulesbar in winterse sferen!
  • Gratis XL Games om na de Boules revanche te nemen!
  • Gratis parkeerplekken voor de deur

Groepsuitje Organiseren?

Vraag naar onze arrangementen, voor ieder budget een dol uitje! Maak jullie uitje helemaal compleet: combineer je uitje met één van onze andere activiteiten en lekker eten en drinken. Ben je met een grote groep, dan zijn we ook buiten de reguliere openingstijden op aanvraag geopend

In het kort

v.a. 45 min. uur
Min. 6 personen
€12,95 p.p
TIP! Combineer de Dolle Boules met onze IJssculptuur Workshop!

Een ijskoud kunstje? Kom het beleven!”

€ 12,95

per persoon

v.a. 45 min. uur
Min. 6 personnen
v.a. €12,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Wij adviseren maximaal 4 man per baan, maar uiteraard kan er gerouleerd worden of zelfs een kleine competitie worden georganiseerd. Vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

Dolle Boules banen bevinden zich op de eerste etage van Silverdome, namelijk de op de Oval. Deze is te vinden via de buitentrap bij Entree Noord, alsmede via de lift van de in SilverDome gelegen Sportsbar Hotwings.

Nee, ervaring is niet vereist. Dolle Boules is gemakkelijk te leren en geschikt voor zowel beginners als ervaren spelers. Onze instructeurs zijn beschikbaar om de spelregels uit te leggen en je te helpen met de juiste werptechniek. Het belangrijkste is om plezier te hebben en te genieten van de gezellige sfeer van het spel.

Absoluut! Bij SilverDome Zoetermeer bieden we de mogelijkheid om Dolle Boules te combineren met heerlijk eten en drinken. Na een gezellige pot jeu de boules kun je ontspannen en genieten van een smakelijke maaltijd of verfrissende drankjes in ons restaurant. We hebben verschillende culinaire opties beschikbaar, zodat je kunt genieten van een complete ervaring met eten, drinken en plezier.

Ja, Dolle Boules is geschikt voor alle leeftijden. Het spel is toegankelijk en kan worden aangepast aan de vaardigheden en wensen van verschillende spelers. Wij hebben namelijk ook speciale kinder-ballen! Het is een leuke activiteit voor families, vriendengroepen en bedrijfsuitjes, waarbij mensen van verschillende leeftijden samen plezier kunnen hebben en sociale banden kunnen versterken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk