Het schaatsseizoen is voorbij, maar we zijn nog steeds open voor allerlei leuke fun-activiteiten!

Vanaf

€ 5

per persoon

FUN

Dolle boules

Dolle boules

1 van de 100+ activiteiten

waar onze gasten gek op zijn

SilverDome presenteert een hippe pop-up Jeu de Boules bar genaamd Dolle Boules, de coolste hotspot van Zoetermeer! Het is een plek waar je met vrienden, familie of collega’s uiteraard een potje kunt jeu de boulen, borrelen of een van de andere dolle activiteiten kunt komen beleven!

Kom gezellig Boulen!

Gegarandeerd gezelligheid daar staan wij voor! Beleef  dolle uurtjes bij dé coolste hotspot van Zoetermeer. Op de boven-baan waan je je in een winterse sferen met kleurrijke lampionnen, leuke muziek, diverse spellen maar vooral een dolle boel!   De boules bevindt zich boven de ijsbaan, dus ook te combineren met het kijken naar een ijshockeywedstrijd.  Gooi een balletje op bij je vrienden, familie of collega’s en kom gezellig langs voor een hapje en een drankje.

Groepsuitje Organiseren?

Vraag naar onze arrangementen, voor ieder budget een dol uitje! Maak jullie uitje helemaal dol: combineer je uitje met één van onze andere activiteiten en lekker eten en drinken. Ben je met een grote groep, dan zijn we ook buiten de reguliere openingstijden op aanvraag geopend

“We zijn heel prettig ontvangen en hebben goede instructies gehad over hoe het spel gespeeld moet worden.  Ik vond de ambiance goed, mooie ruimte met allerlei leuke dingen om je te vermaken.  Leuk als met een (familie) groep gezellig bij elkaar wilt zijn” – N. Glas

Waarom DOLLE BOULES iets voor jullie is?

Om het je gemakkelijk te maken geven wij jou 5 redenen waarom jij per direct jouw vrienden moet uitnodigen voor een dolle avond:

  • 4 indoor jeu de boules banen
  • Unieke Boulesbar in feestelijke sferen!
  • Gratis XL Games om na de Boules revanche te nemen!
  • Gratis parkeerplekken voor de deur
  • Heerlijke dolle bitterballen + veel meer lekkers
v.a. 1 uur
Min. 4-18 personen
v.a. €5 p.p

Vriendenpret

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 4-18 personen
v.a. €5 p.p

Nog meer teambuilding met ijs

Workshop IJS sculpturen

Op zoek naar een extra coole activiteit, boek dan de workshop ijssculpturen! Aarzel dan niet langer en klik op de onderstaande knop of bel 079-3305000.

€ 5

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 4-18 personnen
v.a. €5 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

No post IDs found in the custom field.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Wij adviseren maximaal 4 man per baan, maar uiteraard kan er gerouleerd worden of zelfs een kleine competitie worden georganiseerd. Vraag naar de mogelijkheden. Graag denken wij met u mee!

Dolle Boules banen bevinden zich op de eerste etage van Silverdome, namelijk de op de Oval. Deze is te vinden via de buitentrap bij Entree Noord, alsmede via de lift van de in SilverDome gelegen Sportsbar Hotwings.

1 uur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk