Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

EVENTS

Feestzaal huren in Zoetermeer

Feestlocatie SilverDome

Feestruimtes

Een geslaagd feest begint bij de perfecte locatie. Ons complex is geschikt voor verschillende evenementen en we verhuren diverse zalen waar jij jouw feest kan geven. Van grote zalen tot kleine knusse ruimtes, bij SilverDome ben je aan het goede adres. Ontdek snel welke feestzaal in Zoetermeer voor jou het meest geschikt is! 

De perfecte Zoetermeer feestlocatie

In ons vrijetijdscentrum SilverDome bevinden zich diverse feestruimtes en feestlocaties. Dankzij de goede ligging van Zoetermeer in hartje Randstad en met verschillende snelwegen in de buurt, is het complex een goed te bereiken locatie voor het huren van een feestzaal. Daarnaast kunnen je gasten altijd parkeren op ons ruime parkeerterrein. Wanneer je een feestzaal in Zoetermeer huurt, kunnen alle gasten gebruik maken van de 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw! Een ideale locatie om zorgeloos jouw feest te geven. 

De ideale feestruimte voor jouw evenement

De te huren feestlocaties in Zoetermeer hebben allemaal een unieke sfeer en aanvullende faciliteiten. Wil je een stijlvolle maar toch knusse feestruimte huren? Grandcafé Lutz is hier het meest geschikt voor. De zaal is een combinatie van een strak design met de nodige comfort en een eigen bar. Je kunt deze feestruimte huren voor 50 tot 80 personen. 

Grandcafé Lutz

Als je op zoek bent naar een informele setting dan kunt u de Calgary Room feestlocatie huren. Dit bruin café heeft een prachtig uitzicht op de ijsbaan en een capaciteit tot 100 personen. Je bent vrij om voor eigen catering te zoren of te kiezen voor één van onze catering arrangementen voor meeting en events!

Calgary room

Alle faciliteiten bij jouw feestzaal in Zoetermeer

Bij SilverDome kun je een feestruimte in Zoetermeer huren inclusief of exclusief faciliteiten zoals meubilair, aankleding en apparatuur. Maak bruiloften, verjaringen en jubilea nóg specialer door middel van persoonlijke videoboodschappen! Huur gemakkelijk onze feestruimte met beeldscherm en beamer om deze lieve boodschappen op groot beeld af te spelen. Laat de lieve woorden op je inwerken en geniet van de aanwezigheid van jouw vrienden, familie of collega’s. 

De feestzaal On The Rocks is af te huren compleet met licht, geluid en een podium. Ideaal voor speeches en optredens. Wil je een groot en spectaculair evenement organiseren? De grootste knalfeesten worden gegeven in de Arena. Deze feestruimte kan je huren voor 500 tot 6500 personen en biedt alle mogelijke denkbare extra’s zoals horeca stands, foodtrucks en concerten. Alles is mogelijk bij onze feestlocaties in Zoetermeer! 

De Arena feestruimte Zoetermeer

Ontdek meer over de specifieke mogelijkheden voor een zaal huren voor een verjaardag in Zoetermeer of het huren van een bedrijfsfeest locatie.

Feestruimte huren? Neem vrijblijvend contact op

Om de verschillende feestruimtes te bezichtigen, bent u altijd welkom in Zoetermeer. Graag bespreken we de mogelijkheden om een feestruimte te huren en laten we u zien wat de opties zijn. Let er wel op dat voor al onze af te huren feestzalen een eindtijd van 00:00 van toepassing is. Vervolgens dient de feestruimte schoongeveegd te worden opgeleverd.

Heeft u vragen over een af te huren feestruimte of bent u benieuwd of SilverDome uw ideeën werkelijkheid kan maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

In het kort

De meeste FUN in Nederland
Centraal in Nederland
Buiten- en binnen activiteiten
50 meters schaatsbaan
Butengewoon genieten

Diverse zalen voor iedere gelegenheid 

Bekijk hier al onze ruimtes voor

Feestlocatie SilverDome

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Wij hebben diverse zalen beschikbaar met een capaciteit van 2 tot 200 personen. De Arena en de Oval zijn geschikt voor groepen tot 7500 personen

Wij bieden diverse attributen aan zoals onder andere extra tafels, stoelen, podium, geluidsinstallatie etc. Neem contact met ons op voor alle huurmogelijkheden.

Wij beschikken over ruim 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw. 

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

Wij beschikken ook over een lift voor de zalen op de eerste verdieping.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties