Kom gezellig schaatsen met de voorjaarsvakantie 19 t/m 23 februari tijdens Rico’s Winterfun!

EVENTS

Voor feesten

Feestruimtes

Een geslaagd feest begint bij de perfecte locatie. Het complex van SilverDome huist diverse evenementenlocaties, ieder met een uniek karakter en aanvullende faciliteiten. Als u een feestruimte wilt huren in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres.

Silverdome: de perfecte feestlocatie om te huren in Zoetermeer

De meeste mensen kennen vrijetijdscentrum SilverDome als schaatsbaan of grote evenementenhal. In het multifunctionele evenementencomplex bevinden zich echter ook diverse feestruimtes en prachtige feestlocaties. Dankzij de goede ligging van Zoetermeer in hartje randstad en met diverse uitvalswegen binnen handbereik, is het complex een gewilde locatie voor het huren van een feestruimte. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw gasten genoeg parkeergelegenheid hebben. Wanneer u een feestzaal huurt, kunnen alle genodigden gebruik maken van de 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw.

De ideale feestruimte voor uw evenement

De diverse te huren feestlocaties in Zoetermeer hebben ieder een unieke sfeer en aanvullende faciliteiten. Wilt u een stijlvolle maar toch knusse feestruimte huren? Grandcafé Lutz is een combinatie tussen strak design en comfort. U kunt deze feestruimte huren voor 50 tot 80 personen. Als u op zoek bent naar een informele setting dan kunt u de Calgary Room feestlocatie huren. Dit bruin café heeft een prachtig uitzicht op de ijsbaan en een capaciteit tot 100 personen. U bent vrij om voor eigen catering te zorgen of te kiezen voor één van onze catering arrangementen voor meeting en events.

Een feestlocatie met aanvullende faciliteiten

Bij SilverDome kunt u een feestruimte in Zoetermeer huren inclusief of exclusief faciliteiten zoals meubilair, aankleding en apparatuur. Bruiloften en verjaardagen zijn niet compleet zonder persoonlijke videoboodschappen, dus natuurlijk kunt u bij ons een feestruimte huren met beeldscherm en beamer. De feestzaal On The Rocks is af te huren compleet met licht, geluid en een podium. Ideaal voor speeches en optredens. Wilt u een groots en spectaculair evenement organiseren? De grootste knalfeesten worden gegeven in de Arena. Deze feestruimte kunt u huren voor 500 tot 6500 personen en biedt alle mogelijke bedenkbare extra’s zoals horecastands, foodtrucks en concerten.

Meer over een zaal huren voor een verjaardag in Zoetermeer.

Feestruimte huren? Neem vrijblijvend contact op

Om de verschillende feestruimtes te bezichtigen, bent u altijd welkom in Zoetermeer. Graag bespreken we de mogelijkheden om een feestruimte te huren en laten we u zien wat de opties zijn. Let er wel op dat voor al onze af te huren feestzalen een eindtijd van 00:00 van toepassing is. Vervolgens dient de feestruimte schoongeveegd te worden opgeleverd.

Heeft u vragen over een af te huren feestruimte of bent u benieuwd of SilverDome uw ideeën werkelijkheid kan maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

In het kort

De meeste FUN in Nederland
Centraal in Nederland
Buiten- en binnen activiteiten
50 meters schaatsbaan
Butengewoon genieten

Diverse zalen voor iedere gelegenheid 

Bekijk hier al onze ruimtes voor

Voor feesten

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Wij hebben diverse zalen beschikbaar met een capaciteit van 2 tot 200 personen. De Arena en de Oval zijn geschikt voor groepen tot 7500 personen

Wij bieden diverse attributen aan zoals onder andere extra tafels, stoelen, podium, geluidsinstallatie etc. Neem contact met ons op voor alle huurmogelijkheden.

Wij beschikken over ruim 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw. 

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

Wij beschikken ook over een lift voor de zalen op de eerste verdieping.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties