Vanaf

€ 7,50

per persoon

ICE

Norenschaatsen

Norenschaatsen
Iedere dinsdagmiddag norenschaatsen bij SilverDome

Norenuur - Exclusief voor Norenschaatsers
Iedere dinsdagmiddag tijdens het schaatsseizoen is het 'norenuur'. Van 15.00 tot 16.30 uur bieden we een exclusieve schaatservaring voor norenschaatsers. Een uitgelezen kans om met soepele slagen over het ijs te glijden en je schaatstechniek te verbeteren.

Flexibele Toegangsopties
Toegang tot het 'norenuur' is eenvoudig. Je kunt je ticket online kopen voor slechts €7,50 of ter plaatse aan de kassa aanschaffen. Voor degenen die regelmatig willen komen, bieden we ook een voordelige 10-rittenkaart aan. Met deze kaart kun je maar liefst 10 keer schaatsen voor slechts €65,00

Kom en geniet van het vloeiende ritme van het norenschaatsen bij SilverDome.
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de ijsbaan en samen te genieten van deze fantastische schaatservaring!

 

Gewijzigde openingsdata/tijden

  • Dinsdag 5 december Sinterklaas schaatsten tijdens noren uur (noren schaatsers zijn nog steeds welkom)
    * Er kan dan helaas niet hard worden geschaatst i.v.m. kleine kinderen 
  • Dinsdag 23 januari 2024 geen noren schaatsen 
v.a. 1,5 uur
v.a. €7,50 p.p
Warm na afloop op met onze heerlijke warme chocolademelk!

Bekijk ook onze menukaart en ontdek onze overige heerlijke hapjes & drankjes

€ 7,50

per persoon

v.a. 1,5 uur
v.a. €7,50 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf te maken

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

SilverDome is geopend voor schaatsen volgens het seizoensschema. Tijdens het schaatsseizoen zijn we doorgaans geopend van oktober tot en met maart op iedere woensdagmiddag van 13.15 – 15.15 uur.De specifieke openingstijden variëren, dus het is raadzaam onze website te raadplegen voor het meest actuele schema.

Ja, we bieden schaatsverhuur aan voor bezoekers die hun eigen schaatsen niet hebben. We hebben een ruime selectie schaatsen beschikbaar in verschillende maten. Tevens bieden wij ook speciale glij-ijzers aan voor de kleintjes!

Ja, we bieden schaatslessen en clinics aan voor beginners en gevorderden. Onze ervaren instructeurs helpen je graag om je schaatstechniek te verbeteren of om te leren schaatsen als je een beginner bent. Klik hier voor meer informatie over lessen en clinics.

Ja, SilverDome biedt de mogelijkheid om kinderfeestjes te organiseren. We hebben speciale arrangementen die inclusief schaatsen, eten en drinken zijn, om van het feestje een onvergetelijke ervaring te maken. Neem contact met ons op voor meer details en reserveringen.

Ja, SilverDome organiseert regelmatig speciale evenementen en thema-avonden tijdens het schaatsseizoen. Dit kan variëren van thema-avonden met muziek en verlichting tot schaatswedstrijden en speciale gastoptredens. Houd onze evenementenkalender op de website in de gaten om op de hoogte te blijven van wat er allemaal te beleven is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk