Het schaatsseizoen is voorbij, maar we zijn nog steeds open voor allerlei leuke fun-activiteiten!

Vanaf

€ 9,95

per persoon

FUN

Wintergames Zeskamp

Wintergames Zeskamp

1 van de 100+ activiteiten

Zin in een cool uitje, maar wil je je ook niet perse op glad ijs bewegen?! Dan kan onze winterse zeskamp weleens de ideale uitkomst zijn. Teambuilding ten top. Zowel voor bedrijven, verenigingen of vriendengroepen en familie!


Daag elkaar uit tijdens het Skibroekhangen, laat zien dan je de snelste bent met onze Loopskis & Rubsbanden, en vergeet de ijsblokken niet tijdens de iceblokken Challenge! In totaal 6 activiteiten welke je met meerdere groepen tegelijk kan spelen.

prijs t/m 16 personen:                € 14,95
prijs 17 t/m 30 personen            € 12,95
prijs vanaf 31 personen              € 9,95

Teambuilding voor iedereen!

Iedereen binnen het team draagt zijn steentje bij, want het gaat niet alleen om kracht, maar ook creativiteit en samenwerking zijn belangrijk. Deze activiteiten zijn off-ice, dus geen uitglijers op de ijsvloer, maar gewoon met beide voetjes op de vloer!

Een compleet dagje uit

De wintergames is activiteit vol actie en vermaak, ideaal te combineren met een vergadering, presentatie, borrel of diner.

v.a. 1 uur
Min. 12-100 personen
v.a. €9,95 p.p

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 12-100 personen
v.a. €9,95 p.p
€ 9,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 12-100 personnen
v.a. €9,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

No post IDs found in the custom field.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk