Kom gezellig schaatsen met de voorjaarsvakantie 19 t/m 23 februari tijdens Rico’s Winterfun!

Vanaf

€ 17,95

per persoon

FUN

Wintergames Aprés Ski

Wintergames Aprés Ski

1 van de 100+ activiteiten

Wintergames Aprés Ski: Beleef een onvergetelijk winters dagje uit!

Kom naar SilverDome Zoetermeer en ervaar de ultieme winterpret met onze gloednieuwe activiteit, Wintergames Aprés Ski! Combineer de gezellige sfeer van een echte Aprés Ski met uitdagende winterse spellen en geniet van heerlijk eten en drinken. Het perfecte dagje uit voor vrienden, familie, bedrijfsuitjes of andere groepsevenementen.

Iedereen binnen het team draagt zijn steentje bij, want het gaat niet alleen om kracht, maar ook creativiteit en samenwerking zijn belangrijk. Deze activiteiten zijn off-ice, dus geen uitglijers op de ijsvloer, maar gewoon met beide voetjes op de vloer!

De Wintergames Aprés Ski bestaan uit een reeks spannende spellen, waaronder:

  •  Combineer het plezier van mini-golf met de snelheid en sensatie van ijshockey. Baan je een weg door een uitdagend parcours van ijzige bochten en hellingen, terwijl je probeert de bal in zo min mogelijk slagen in het doel te krijgen.
  • Bind je ski's vast en ga de uitdaging aan! Probeer het evenwicht te bewaren terwijl je op de latten door een uitdagend parcours loopt. Wie haalt de finish zonder te struikelen?
  • Test je reflexen en behendigheid terwijl je ijspunten probeert te vangen met speciale handschoenen. Een spel vol verrassingen en lachende gezichten!
  • De klassieke curling-sport, maar dan op een 'street'-versie. Schuif met de stenen over een gladde baan en probeer ze zo dicht mogelijk bij het doel te krijgen. Strategie en teamwork zijn hier essentieel!

Na al deze leuke activiteiten kun je heerlijk bijkomen en napraten in onze gezellige Aprés Ski-lounge. Geniet van heerlijke winterse gerechten en verfrissende drankjes om de dag compleet te maken.

Voor ieder wat wils

Of je nu een familiedag, bedrijfsuitje of gewoon een gezellige dag met vrienden wilt organiseren, de Wintergames Aprés Ski bieden voor ieder wat wils. Onze instructeurs zorgen voor een vlotte en veilige begeleiding van de activiteiten, zodat je optimaal kunt genieten.

Wacht niet langer en boek nu jouw Wintergames Aprés Ski arrangement bij SilverDome Zoetermeer. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid. We kijken ernaar uit om je een onvergetelijke winterse dag te bezorgen!

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 6 - 50 personen
€17,95 p.p
TIP! Breidt de Wintergames Aprés Ski uit met onze enige echte IJsbijl Gooien!

Axe Throwing (IJsbijl editie) is een nieuwe, unieke activiteit in Nederland wat perfect aansluit bij een uitje voor bedrijven, vrienden of de hele familie.

€ 17,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 6 - 50 personnen
v.a. €17,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Jazeker! De Wintergames Aprés Ski zijn geschikt voor deelnemers van alle leeftijden. We hebben spellen en activiteiten ontworpen die voor iedereen toegankelijk zijn. Onze instructeurs zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt en veilig kan deelnemen.

De duur van de Wintergames Aprés Ski varieert, afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal deelnemers. Over het algemeen duurt de activiteit 1 – 1,5 uur. Na afloop kun je nagenieten en ontspannen in onze gezellige Aprés Ski-lounge.

Zeker! We bieden verschillende arrangementen aan waarbij je de Wintergames Aprés Ski kunt combineren met heerlijk eten en drinken. Onze Aprés Ski-lounge serveert winterse gerechten en verfrissende drankjes, zodat je de dag in stijl kunt afsluiten.

Nee, helemaal niet! De Wintergames Aprés Ski zijn ontworpen voor plezier en toegankelijkheid voor alle deelnemers, ongeacht hun ervaring in de wintersport. De spellen worden overigens niet op het ijs gespeeld, dus geen zorgen voor gladheid! Onze instructeurs zullen je begeleiden bij alle spellen en zorgen ervoor dat iedereen een geweldige tijd heeft, ongeacht hun vaardigheidsniveau.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk