Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

EVENTS

Over Eten en drinken

Eten en drinken

Pagina delen:

Arrangement

Eten & Drinken

Eten en drinken

Sluit een dag vol teambuilding af met een hapje en een drankje

Na een dag vol sport, fun en teambuilding zijn collega’s vast en zeker toe aan een hapje en een drankje. SilverDome biedt horeca arrangementen aan voor personeelsuitjes in Zoetermeer. Op die manier is het niet nodig om met een moe en hongerig team naar een andere locatie te rijden.

30 resultaten gevonden
30 resultaten gevonden
30 resultaten gevonden

Nog even over onze
Eten & Drinken

SilverDome helpt u met het organiseren van een personeelsuitje in Zoetermeer

De eventplanners van SilverDome helpen u graag bij de organisatie van een bedrijfsuitje in Zoetermeer. Afhankelijk van uw wensen en budget adviseren wij u over de mogelijkheden. Tevens kunt u in Zoetermeer op locatie langskomen om de mogelijkheden bespreken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld 700 gratis parkeerplaatsen ter beschikking stellen wanneer u een groots personeelsuitje wilt organiseren. Ook kan een teambuilding uitje in Zoetermeer gecombineerd worden met een optreden of een concert. Heeft u vragen over de organisatie van een bedrijfsuitje op één van onze locaties in Zoetermeer? Neem contact op voor meer informatie.

ontbijt.v1

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuyllpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kan je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen. 

SilverDome verhuurt zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties