Iedere vrijdagavond van 17.00 – 22.00 uur Rollerskate Disco!

Vanaf

€ 19,95

per persoon

FUN

Eisstockschiessen

Eisstockschiessen

1 van de 100+ activiteiten

Ontdek Eisstockschiessen: het nieuwe sensationele spel bij SilverDome Zoetermeer!

Ben je op zoek naar een unieke en opwindende activiteit voor een onvergetelijk dagje uit? Zoek niet verder, want Eisstockschiessen is precies wat je nodig hebt! Kom naar SilverDome Zoetermeer en ontdek deze fascinerende Beierse sport die zowel plezier als competitie combineert.

Een mix van precisie, strategie en teamwork
Eisstockschiessen, ook wel bekend als Bavarian Curling, is een spel dat teruggaat tot de Middeleeuwen en nu de harten van mensen over de hele wereld verovert. Het is een mix van precisie, strategie en teamwork, waarbij spelers proberen hun houten schijven zo dicht mogelijk bij het doel, de 'daube', te schuiven. Het is een geweldige activiteit voor zowel ervaren spelers als beginners, want het spel is gemakkelijk te leren maar biedt ook ruimte voor strategie en verbetering.

Bij SilverDome Zoetermeer bieden we nu de mogelijkheid om Eisstockschiessen te ervaren als een leuke groepsactiviteit. Of je nu een bedrijfsuitje, een familiebijeenkomst, een verjaardagsfeestje of gewoon een gezellige dag met vrienden plant, Eisstockschiessen is een geweldige keuze!

Beierse lekkernijen
Bovendien bieden we de optie om deze activiteit te combineren met een heerlijk assortiment eten en drinken, zodat je dagje uit compleet is. Geniet van traditionele Beierse lekkernijen, zoals tiroler gröstl, bratwurst en bier, terwijl je ontspant en bijpraat met je gezelschap. Ons vriendelijke personeel zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jij je volledig kunt concentreren op het spel en plezier kunt hebben.

Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu jouw dagje uit met Eisstockschiessen bij SilverDome Zoetermeer en beleef een onvergetelijke ervaring vol competitie, plezier en heerlijk eten. Neem contact met ons op via onze website of telefonisch om je boeking te regelen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 6 personen
€19,95 p.p
TIP! Combineer de Eisstockschiessen met één van onze vele buffetten

Ga voor het Alpen of Hollands buffet om gezellig in de winterse sferen te blijven!

€ 19,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 6 personnen
v.a. €19,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Het is een unieke mix van curling en jeu de boules, waarbij spelers in teams proberen hun “Eisstock” – een soort ijzeren schijf – zo dicht mogelijk bij het doel, de “Daube”, te schuiven. Het is een spel vol vaardigheid, precisie en teamwork, waardoor het geschikt is voor alle leeftijden en niveaus van ervaring.

Jazeker! Eisstockschiessen is een leuke activiteit voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Het is laagdrempelig en vereist geen ervaring. Onze instructeurs zullen de spelregels uitleggen en je begeleiden tijdens het spel, zodat iedereen optimaal van deze gezellige activiteit kan genieten.

De duur van een Eisstockschiessen-spel varieert afhankelijk van het aantal deelnemers en de grootte van de groep. Over het algemeen duurt een spel 1 uur. Dit is inclusief instructies, oefenrondes en de eigenlijke competitie. Het is een ideale activiteit om te combineren met andere activiteiten op het ijs of diverse arrangementen zoals eten en drinken.

Absoluut! We bieden verschillende arrangementen aan waarbij je Eisstockschiessen kunt combineren met heerlijk eten en drinken. Of je nu een bedrijfsuitje, verjaardagsfeest of familiebijeenkomst organiseert, ons team zorgt voor een complete en onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare arrangementen.

Tijdens het Eisstockschiessen is het aan te raden om comfortabele kleding te dragen, bij voorkeur in laagjes, zodat je jezelf kunt aanpassen aan de temperatuur in de hal. Het is een indooractiviteit, maar het kan toch frisjes aanvoelen. Vergeet ook niet om platte schoenen te dragen met een goede grip, zoals sportschoenen of sneakers.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk