Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

Vanaf

€ 21,75

per persoon

FUN

Real Axe Throwing: Hakbijl Gooien

Real Axe Throwing: Hakbijl Gooien

1 van de 100+ activiteiten

Axe Throwing is een nieuwe, unieke activiteit in Nederland wat perfect aansluit bij een uitje voor bedrijven, vrienden of de hele familie. Ervaar met elkaar het magische gevoel van het gooien van een echte bijl!

Axe Throwing is voor iedereen toegankelijk vanaf 18 jaar. Techniek, samenwerken maar vooral heel veel plezier hebben met elkaar staan centraal bij deze activiteit. Heb je nog nooit een bijl vastgehouden? Geen probleem, we doen het graag even voor. Veiligheid staat bij ons voor alles. Dat maakt deze activiteit toegankelijk voor (bijna) iedereen.

Wintergarden 
Het hakbijl gooien vindt plaats in de sfeervolle wintergarden, een unieke setting die helemaal is gedecoreerd in een winters thema. Het kan hier wat frisser zijn, dus het dragen van warme kleding wordt aangeraden. Maar maak je geen zorgen, we hebben ook heaters om de kou op afstand te houden. De fonkelende kaarsen en het gezellige winterterras zorgen voor de perfecte sfeer om te genieten van alle winterpret die SilverDome te bieden heeft.

Het perfecte personeelsuitje in Zoetermeer, vrijgezellenfeest of uitje met vrienden en familie Voor, tijdens en na de activiteit is het uiteraard mogelijk om te genieten van een hapje en drankje. Opzoek naar een uitgebreider pakket inclusief lunch of diner? Ook dat is mogelijk bij ons. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Veiligheid
Jouw veiligheid staat bij Real Axe Throwing altijd voorop. Onze activiteit speel je met een echte en scherpe bijl, wat maakt dat er een aantal hele belangrijke regels zijn die te allen tijde opgevolgd dienen te worden. Onze Axepert zal deze uitleggen voordat het spel begint en dit tijdens de duur van de activiteit in de gaten blijven houden. Alles om te zorgen dat jullie veiligheid altijd gewaarborgd blijft. Voor en tijdens de activiteit is het verboden om alcohol te nuttigen. Uiteraard is er na de activiteit alle ruimte voor een biertje of wijntje!

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 4 personen
€21,75 p.p
TIP! Combineer Hakbijl Gooien met onze Discgolf

Een perfecte combinatie van een in- en outdoor uitje!

€ 21,75

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 4 personnen
v.a. €21,75 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Axe Throwing klinkt in eerste instantie niet als de meest veilige activiteit. Toch is axe throwing helemaal niet onveilig! Zolang de veiligheidsregels goed worden nageleefd biedt bijl werpen niks meer dan een dagje fun en plezier.

Jouw veiligheid staat bij Real Axe Throwing altijd voorop. Je speelt de activiteit met een echte en scherpe bijl. Daarom is het erg belangrijk dat je onze axe throwing regels goed naleefd. Voordat jullie beginnen legt onze Axepert alle regels haarfijn uit. Tijdens het bijl werpen zal de axepert jullie in de gaten blijven houden om jouw veiligheid te kunnen blijven waarborgen!

Omdat je bij bijl werpen met scherpe bijlen speelt, is de activiteit niet voor elke leeftijd geschikt. Axe throwing / bijl werpen in Zoetermeer is alleen geschikt voor volwassenen. Daarom moet je minimaal 18 jaar zijn om te kunnen participeren. Om je leeftijd te bevestigen kunnen we eventueel om je legitimatie vragen.

Geen alcohol vooraf of tijdens het werpen bij Real Axe Throwing! Om je vrienden een enkeltje ziekenhuis te besparen is het belangrijk dat je voor én tijdens de axe throwing helemaal nuchter blijft. Geen alcohol of andere middelen dus. Na het bijl werpen kun je genieten van lekkere versnaperingen en alcoholische dranken op onze locatie in Zoetermeer. Dan mag je uiteraard flink toasten om je geweldige score te vieren!

Bij Real Axe Throwing kun je per baan bijlwerpen met 4personen. Kom je met meer dan 4 personen? Geen probleem! Wij zorgen dat er een extra axe throwing baan wordt gereserveerd zodat iedereen de oermens in zich naar boven kan halen!

Bij Real Axe Throwing kun je boeken zonder of met borrel. Zo kun je zelf bepalen of je achteraf nog gezellig wil borrelen. Ook is het mogelijk om achteraf nog lekker te eten om je uitje helemaal compleet te maken!

Je kan de activiteit bij Real Axe Throwing gemakkelijk online boeken of bel ons even op! Zo kun je snel en eenvoudig axe throwing boeken op de datum en tijdstip dat jou uitkomt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk