Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

EVENTS

Zaal huren VVE Bijeenkomsten

Zaal huren VVE Bijeenkomsten

Zalen voor VVE bijeenkomsten bij SilverDome

We bieden diverse zalen aan die geschikt zijn voor het organiseren van VVE bijeenkomsten. Ontdek ons overzicht van enkele geschikte zalen met de bijpassende kenmerken. Zo vind je gemakkelijk de zaal waar jij naar op zoek bent voor je volgende VVE bijeenkomst!

1. Calgary Room

De Calgary Room heeft een capaciteit van 10 tot 150 personen en biedt flexibele indelingsmogelijkheden zoals een klasopstelling of een U-vorm. Deze zaal is voorzien van uitstekende audio-visuele middelen en biedt verschillende cateringopties. Dit maakt de ruimte ideaal voor middelgrote bijeenkomsten en presentaties, waarbij de indeling eenvoudig kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de bijeenkomst.

Calgary room

2. Grandcafe Lutz

Het Grandcafe Lutz is geschikt voor 2 tot 80 personen en kenmerkt zich door een gezellige sfeer en een luxe inrichting. Deze zaal is ideaal voor informele vergaderingen en netwerkborrels en biedt een uitstekende omgeving voor kleinschalige bijeenkomsten waarbij een informele en ontspannen sfeer gewenst is.

Grandcafé Lutz

3. Flip

De Flip zaal heeft een capaciteit van 2 tot 20 personen en is compact en efficiënt ingericht. Deze ruimte is perfect voor kleine groepjes of breakout-sessies tijdens grotere evenementen. De Flip zaal biedt een professionele setting voor kleine vergaderingen en discussies, waarbij flexibiliteit en efficiëntie centraal staan.

4. Axel

De Axel zaal biedt plaats aan 2 tot 20 personen en heeft een professionele uitstraling met flexibele opstellingsmogelijkheden. Deze ruimte is ideaal voor kleine zakelijke vergaderingen en bestuursvergaderingen, waarbij een formele en georganiseerde setting gewenst is.

5. Puck

Puck is beschikbaar op aanvraag en biedt flexibele inzetmogelijkheden met diverse opstellingsopties. Deze ruimte is geschikt voor middelgrote tot grote vergaderingen en evenementen, waarbij de indeling kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de groep.

Voordelen van het huren van een zaal voor VVE bijeenkomsten bij SilverDome

  • Flexibiliteit: Diverse zalen met verschillende capaciteiten en indelingsmogelijkheden, passend bij zowel kleine als grote groepen.
  • Faciliteiten: Hoogwaardige audiovisuele middelen, inclusief beamers, microfoons en WiFi.
  • Centrale ligging: Makkelijk bereikbaar vanuit steden als Den Haag en Rotterdam, met ruime gratis parkeergelegenheid voor meer dan 700 auto's.
  • Uitgebreide horeca-opties: Mogelijkheid om vergaderarrangementen uit te breiden met koffie, thee en catering, afgestemd op de wensen van de groep.
  • Professionele ondersteuning: Een ervaren team dat helpt met de planning en uitvoering van het evenement, waardoor je je kunt focussen op de inhoud van de bijeenkomst.

Uitbreiden met AV-middelen of koffie/thee

Mochten de bestuursleden gebruik willen maken van een beamer, tv of microfoon, dan is dat geen enkel probleem. Met ons vergaderarrangement is het mogelijk om gebruik te maken van onze audiovisuele middelen inclusief onbeperkt koffie en thee. Willen jullie tevens uitbreiden met wat lekkers, informeer dan naar onze horeca brochure.

Meer weten? Neem contact op

Is één van de te huren ruimtes in Zoetermeer al bij jullie in de smaak gevallen of hebben jullie vragen over de mogelijkheden van vergaderruimte huren voor jullie bijeenkomst? Ons team helpt jullie graag aan een geschikte ruimte te Zoetermeer, zowel voor eenmalig gebruik voor het huren van een verjaardag zaal, feest of event als periodieke huur voor het houden van vergaderingen. De zalen zijn te combineren met leuke fun-activiteiten en diverse horeca arrangementen. Voor meer informatie kunnen jullie contact met ons opnemen of op locatie langskomen om eerst te kijken vooraf aan het huren van de event locatie.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

Bekijk hier al onze ruimtes voor

Zaal huren VVE Bijeenkomsten

Er zijn geen gegevens gevonden

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Wij hebben diverse zalen beschikbaar met een capaciteit van 2 tot 200 personen. De Arena en de Oval zijn geschikt voor groepen tot 7500 personen

Wij bieden diverse attributen aan zoals onder andere extra tafels, stoelen, podium, geluidsinstallatie etc. Neem contact met ons op voor alle huurmogelijkheden.

Wij beschikken over ruim 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw. 

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

Wij beschikken ook over een lift voor de zalen op de eerste verdieping.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties