Iedere vrijdagavond van 17.00 – 22.00 uur Rollerskate Disco!

EVENTS

Voor VVE Bijeenkomsten

Voor VVE Bijeenkomsten

Diverse zalen te huur voor jullie jaarlijkse VVE Bijeenkomsten

Op zoek naar ruimte voor jullie algemene ledenvergadering? Minimaal één keer per jaar is het bestuur van een Vereniging van Eigenaren (VvE) verplicht om een ledenvergadering te organiseren. Bij SilverDome Zoetermeer hebben wij diverse zalen beschikbaar die in verschillende opstellingen geplaatst kunnen worden. Zo is bijvoorbeeld onder andere een klas indeling of u- vorm mogelijk, ons team verzorgt alles tot in de puntjes naar aanleiding van jullie wensen.

Uitbreiden met AV-middelen en koffie/thee

Mochten de bestuursleden gebruiken willen maken van een beamer/tv of microfoon is dat geen enkel probleem. Met ons vergaderarrangement is het mogelijk om gebruik te maken van onze audio visuele middelen incl. onbeperkt koffie/thee. Willen jullie tevens uitbreiden met wat lekkers, informeer dan naar onze horeca brochure.

Meer weten? Neem contact op

Is één van de te huren ruimtes in Zoetermeer al bij jullie in de smaak gevallen of hebben jullie vragen over de mogelijkheden van vergaderruimte huren voor jullie bijeenkomst? Ons team helpt jullie graag aan een geschikte ruimte te Zoetermeer, zowel voor eenmalig gebruik voor het huren van een verjaardag zaal, feest of event als periodieke huur voor het houden van vergaderingen. De zalen zijn te combineren met leuke fun-activiteiten en diverse horeca arrangementen. Voor meer informatie kunnen jullie contact met ons opnemen of op locatie langskomen om eerst te kijken vooraf aan het huren van de event locatie.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

Bekijk hier al onze ruimtes voor

Voor VVE Bijeenkomsten

Er zijn geen gegevens gevonden

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Wij hebben diverse zalen beschikbaar met een capaciteit van 2 tot 200 personen. De Arena en de Oval zijn geschikt voor groepen tot 7500 personen

Wij bieden diverse attributen aan zoals onder andere extra tafels, stoelen, podium, geluidsinstallatie etc. Neem contact met ons op voor alle huurmogelijkheden.

Wij beschikken over ruim 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw. 

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

Wij beschikken ook over een lift voor de zalen op de eerste verdieping.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties