Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

EVENTS

Event plannen

Multifunctioneel evenementencomplex met diverse zalen

SilverDome is véél meer dan alleen een schaatsbaan of evenementenhal. Ons team van ervaren eventmanagers staat klaar om uw evenement tot in de puntjes te organiseren. Uiteraard geheel naar uw wens.

Een evenement organiseren op een toplocatie

Als multifunctioneel evenementencomplex hebben wij een divers aanbod aan zalen, ruimtes en mogelijkheden. Kleinere zalen worden gebruikt om exclusieve evenementen te organiseren, waarbij kleine groepjes mensen bijeenkomen en kennisdelen of iets in besloten kring vieren. Grote feestzalen zoals onze Arena en Oval worden gebruikt voor concerten, spetterende feesten en beurzen of congressen. De tribunes hebben zitplaatsen voor tot 900 personen en zo is grote evenementen organiseren geen enkel probleem. Rondom het complex van SilverDome bevinden zich 700 gratis parkeerplaatsen voor bezoekers en gasten.

Als ervaren eventplanner helpen wij u om een succesvol event te organiseren

Als ervaren eventplanner neemt SilverDome tevens de rol van facilitaire partner aan. Ons managementteam adviseert u op alle vlakken en denkt voortdurend met u mee, zodat alle kansen voor de organisatie van een evenement optimaal benut worden. Samen met onze eventplanners neemt u de doelen van het evenement door, zet u een communicatiestrategie op en maakt u een draaiboek. Ook op het gebied van catering weet SilverDome raad. Een ontvangstarrangement, lunch- of dinerbuffet? Wij helpen ook bij het organiseren van de horeca voor uw event.

U vindt altijd de perfecte locatie voor uw evenement

Een event organiseren heeft alles te maken met een toplocatie. In onze evenementenhal zijn diverse eventlocaties voor zowel kleine als grote evenementen beschikbaar. Aan de hand van uw wensen en behoeften organiseren we een geslaagd evenement. Wilt u een gecombineerd indoor outdoor event organiseren? Het evenemententerrein naast het complex tovert uw evenement om tot een dynamisch geheel. Als bedrijf kunt u ook een exclusief bedrijfsfeest op locatie organiseren in een stijlvolle ruimte met bar, lounge en vide om het netwerk van uw bedrijf uit te breiden of bestaande zakenrelaties te onderhouden.

Meer weten of advies nodig? Neem vrijblijvend contact op

Kennis over en ervaring in de organisatie van uiteenlopende meetings en events worden ingezet voor uw business. Als eventplanner weten wij precies wat er nodig is om een sportevenement tot een succes te maken maar ook op welke manier een productpresentatie of bedrijfsevenement het beste bijdraagt aan gestelde doelstellingen. Wilt u een evenement organiseren en ontvangt u graag advies van een vakkundige eventplanner? Of wilt u een vergaderruimte huren? Neem gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ook op onze evenementenlocatie in Zoetermeer langskomen om de verschillende ruimtes te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wij zetten alles op alles om een geslaagd evenement te organiseren.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

In het kort

Gratis voor de deur parkeren
Alles onder 1 dak
Centraal in Nederland
Uitbreiden met horeca arrangementen
Meerdere area´s

Waarvoor wilt u een event plannen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Wij hebben diverse zalen beschikbaar met een capaciteit van 2 tot 200 personen. De Arena en de Oval zijn geschikt voor groepen tot 7500 personen

Wij bieden diverse attributen aan zoals onder andere extra tafels, stoelen, podium, geluidsinstallatie etc. Neem contact met ons op voor alle huurmogelijkheden.

Wij beschikken over ruim 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw. 

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

Wij beschikken ook over een lift voor de zalen op de eerste verdieping.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties