Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

Vanaf

€ 24,95

per persoon

FUN

Ice Games

1 van de 100+ activiteiten

waar onze gasten gek op zijn

Ben je op zoek naar een onvergetelijk dagje uit met vrienden, familie of collega's? Dan zijn de Ice Games absoluut iets voor jou! Bij de Ice Games draait alles om plezier en avontuur op het ijs. Het beste van alles is dat je geen schaatsen nodig hebt om deel te nemen! De Ice Games zijn voor iedereen toegankelijk en garanderen een geweldige tijd voor alle deelnemers.

Onder andere Priksleeën 
Een van de opwindende activiteiten die je kunt beleven tijdens de Ice Games is priksleeën, race over het ijs als een ware snelheidsduivel. Daag je vrienden uit voor een spannende wedstrijd en voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je de bochten neemt en naar de finishlijn glijdt.

Levend curlen en een skelterrace op ijs
Levend curling is een ander hoogtepunt van de Ice Games. Stap op het ijs met een bezem in de hand en vorm een team om de stenen over het ijs te glijden en zo dicht mogelijk bij het doel te komen. Communiceer en werk samen met je teamgenoten om de perfecte strategie te bepalen en de overwinning te behalen. Levend curling zorgt voor hilarische momenten en onvergetelijke herinneringen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook deelnemen aan een spannende skelterrace op het ijs. Spring op een skelter en race tegen je vrienden in een opwindende wedstrijd vol snelheid en actie. Drift door de bochten en manoeuvreer behendig over het ijs om de eerste plek te veroveren. Het is een ervaring die je niet mag missen!

Voor ieder wat wils!
Of je nu komt voor teambuilding in Zoetermeer, een verjaardagsfeestje of gewoon een gezellig dagje uit met vrienden, de Ice Games bij SilverDome Zoetermeer bieden voor ieder wat wils. Onze instructeurs zorgen voor de nodige uitleg en begeleiding, zodat je je comfortabel en veilig voelt tijdens de activiteiten.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je avontuurlijke dagje uit bij SilverDome Zoetermeer en dompel jezelf onder in de opwinding van de Ice Games. Ervaar het plezier, de competitie en de vreugde van deze unieke spelletjes op het ijs. Het wordt gegarandeerd een dag vol lachen, plezier en onvergetelijke momenten!

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 15 personen
€24,95 p.p
TIP! Boek ons exclusieve winterarrangement en speel onder andere de Ice Games!

Van 11 t/m 22 december transformeert SilverDome in een magisch Winterwonderland, speciaal ontworpen om de balans te vinden tussen bedrijfsplezier en de betoverende sfeer van de feestdagen.

€ 24,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 15 personnen
v.a. €24,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

De Ice Games zijn een verzameling oer-Hollandse spelletjes die plaatsvinden op het ijs. Tijdens deze activiteit kun je genieten van verschillende traditionele ijsactiviteiten, zoals priksleeën, levend curlen, eisstock schiessen en nog veel meer. Het is een leuke en interactieve ervaring vol nostalgie en plezier.

De duur van de Ice Games kan variëren, afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal spelletjes dat je wilt spelen. Over het algemeen duurt het ongeveer 1 uur. Tijdens de Icegames heb je toegang tot de ijsbaan en de verschillende spelletjes.

Nee, voor de Ice Games heb je geen schaatsen nodig. Je kan met je schoenen gewoon het ijs op, let er wel op dat het glad kan zijn!

Ja, er is begeleiding en instructie beschikbaar tijdens de Ice Games. Professionele instructeurs zullen aanwezig zijn om de spelregels uit te leggen, je te helpen met de juiste technieken en ervoor te zorgen dat je een veilige en plezierige ervaring hebt. Ze zullen er zijn om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden gedurende de hele activiteit.

Zeker! Vooraf of na de Ice Games kan je één van onze horecagelegenheden terecht voor onder andere diverse, lekkere buffetten, borrelarrangementen en grand desserts.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk