Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

EVENTS

Trouwfeesten

Vier je trouwfeest in SilverDome Zoetermeer

Wilt u een trouwfeest organiseren op een unieke locatie in Zoetermeer, nabij Den Haag en Gouda? Maak met uw gezelschap van maximaal 200 gasten van uw bruiloft een onvergetelijke dag. SilverDome Zoetermeer is een officiële trouwlocatie en heeft daarvoor alles in huis: van proosten met champagne tot aan feesten in ons diverse aanbod aan zalen.

Van een kleine zaal huren in Zoetermeer voor een intiem diner tot aan een feest voor 250 personen in de koppelbare zalen Lutz, Flip en Axel. Of kies voor de hippe Calgary zaal met eventueel een uitbreiding van een binnenterras. Een American Wedding vier je in de Amerikaanse Sportsbar Hotwings.

Bekijk alle zalen en ontdek welke feestzaal in Zoetermeer het beste aansluit bij jouw bruiloft plannen.

SilverDome denkt graag met u mee over de invulling van het trouwfeest. Zo hebben wij diverse mooie horeca arrangementen, maar kunnen ook de zaal feestelijk aankleden of zorgen voor de muzikale invulling. Uiteraard kunt u ook zelf zorgdragen voor de invulling, bijna alle varianten zijn mogelijk om er een onvergetelijk dag van te maken

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of op onze eventlocatie langskomen om de zalen op afspraak te bezichtigen. Naast je bruiloft ook nog een feest of borrel op de planning staan? Huur zalen voor verjaardagen, bedrijfsevementen, (VVE) bijeenkomsten en vergaderingen gemakkelijk bij SilverDome in Zoetermeer.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

In het kort

De meeste FUN in Nederland
Centraal in Nederland
Buiten- en binnen activiteiten
Gratis Parkeren
Butengewoon genieten

Bekijk hier al onze ruimtes voor

Trouwfeesten

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Wij hebben diverse zalen beschikbaar met een capaciteit van 2 tot 200 personen. De Arena en de Oval zijn geschikt voor groepen tot 7500 personen

Wij bieden diverse attributen aan zoals onder andere extra tafels, stoelen, podium, geluidsinstallatie etc. Neem contact met ons op voor alle huurmogelijkheden.

Wij beschikken over ruim 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw. 

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

Wij beschikken ook over een lift voor de zalen op de eerste verdieping.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties