Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

EVENTS

Beurzen

foto-business-beurs

SilverDome biedt niet alleen toplocaties voor het organiseren van een beurs. Als facilitaire partner en ervaringsdeskundige op het gebied van eventmanagement denken wij van A tot Z met u mee.

De ideale locatie om een beurs te organiseren

Een beurs organiseren begint bij de evenementenlocatie. Afhankelijk van het aantal te verwachten bezoekers kiest u een geschikte locatie uit voor de te organiseren beurs. Dankzij onze verschillende zalen bieden wij bezoekers meer dan voldoende ruimte. Wilt u een grootse beurs organiseren? Wij transformeren onze ijsbaan tot Arena met alle benodigde faciliteiten. Uiteraard dient u bij het organiseren van een beurs ook rekening te houden met parkeergelegenheid. Beursbezoekers en exposanten kunnen probleemloos gebruik maken van de maar liefst 700 gratis parkeerplaatsen rondom het complex van SilverDome.

Een geslaagde beurs organiseren voor de juiste doelgroep

Om uw te organiseren beurs te laten slagen, is het van belang dat uw evenement een bepaalde doelgroep aantrekt. Kennis en ervaring met de organisatie van beurzen en evenementen speelt hierin een sleutelrol. Het sales team van SilverDome beschikt over slimme marketingtools en manieren om branding overduidelijk te maken. Samen bedenken we hoe we de beurs organiseren zodat precies die mensen die u binnen wilt halen op de beursvloer terecht komen. Ook wanneer de beurs plaatsvindt zorgen wij ervoor dat subdoelgroepen natuurlijkerwijs bij specifieke paviljoens uitkomen. Dat is hoe SilverDome helpt met uw evenement organiseren.

Exclusieve productpresentaties zijn de highlight van uw beurs

Een beurs organiseren draait niet alleen om bestaande bedrijven en producten. Een te organiseren beurs is hét moment waarop startups entree kunnen maken en exclusieve productpresentaties kunnen plaatsvinden. Door verschillende zalen in te richten voor aparte beursevenementen kunt u een dynamische beurs organiseren waar inspiratie, innovatie en kennisuitwisseling centraal staan. Voor zowel uzelf, de exposanten en de bezoekers van de beurs biedt dit enorm veel mogelijkheden en leadgeneratie. Per slot van rekening wilt u geen ordinaire beurs organiseren. U wilt dat het succesvol en voor herhaling vatbaar evenement wordt waar iedere stakeholder aan verdient.

Tycho  vdW. – Gaaf! Verhuur: “Mooie eventlocatie met veel mogelijkheden”

Mogelijkheden SilverDome

  • 1800 m2 vloeroppervlakte
  • 900 tribune zitplaatsen
  • Flexibel in te richten van concert, festival tot congres
  • Kleedkamers voor Artiesten, EHBO en Organisatie
  • ruim 700 gratis parkeerplaatsen direct rondom SilverDome
  • Krachtstroom aansluitingen aanwezig
  • Inrijmogelijkheden voor auto’s en vrachtwagens

Advies en hulp bij het organiseren van een beurs

Er komt enorm veel kijken bij het organiseren van een beurs. Wilt u alles tot in detail geregeld hebben en een perfecte beurs organiseren? Dan sluiten uw missie en visie aan bij die van SilverDome. Net als u geloven wij namelijk in efficiënt georganiseerde beurzen en evenementen, gebaseerd op haalbare en meetbare doelen en met een effectieve uitvoering. Wij ontzorgen de organisatie van uw beurs en geven u één vast aanspreekpunt. Voor vragen over beursorganisatie, een impressie of een bezoek op de locatie neemt u contact met ons op.

Neem contact met ons op

Vertel ons meer over uw evenement, zoals de voorkeursdatum, aantal gasten, voorkeur locatie en soort evenement

Extra's (*) is inbegrepen bij huur

Vloeroppervlakte: 1800

Zalen voor iedere gelegenheid
Bekijk onze overige zalen 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties