Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

Vanaf

€ 35

per persoon

ICE

Rico’s Schaatscursus

Rico’s Schaatscursus
Leer schaatsen tijdens onze Vakantie Snelcursus!

SilverDome heeft een nieuw aanbod voor iedereen die altijd al heeft willen leren schaatsen. Jong of oud, beginners of ervaren schaatsers, iedereen is welkom om de kunst van het schaatsen te ontdekken bij Rico's vakantie schaatscursus.

Wat kun je verwachten:

 • Leer op een laagdrempelige manier schaatsen:
  Onze ervaren instructeurs staan klaar om je de fijne kneepjes van het schaatsen bij te brengen. Of je nu voor het eerst op het ijs staat of je vaardigheden wilt verbeteren, wij hebben het perfecte programma voor jou om de basis volledig onder de knie te krijgen tijdens deze snelcursus.

 • Flexibele planning:
  Rico's schaatscursus wordt tweemaal aangeboden tijdens schoolvakanties, zodat iedereen kan deelnemen. De eerste lesperiode vindt plaats in de kerstvakantie van dinsdag 2 januari tot en met vrijdag 5 januari, elke dag van 10.00 tot 11.00 uur.
  De tweede lesperiode staat gepland in de voorjaarsvakantie van dinsdag 20 februari tot en met vrijdag 23 februari. Zo kun je schaatsen op een moment dat jou het beste uitkomt.
  Maak je geen zorgen als je geen eigen schaatsen hebt, want bij Rico's schaatscursus van SilverDome zijn huurschaatsen inbegrepen in de prijs.

 • Feestelijke afsluiting:
  Na afloop van de cursus krijgen alle deelnemers uit handen van Rico een speciaal certificaat om hun prestaties te vieren. En om je op te warmen na het schaatsen, staat er warme chocomelk en heerlijke koek op het menu.

Prijs:

Deelnemen aan onze schaatsschool kost slechts €35,00 voor 4 lessen, inclusief schaatsen. Het is een geweldige kans om de basis schaatsvaardigheden te leren en plezier te hebben op het ijs voor een coole prijs.

Aanmelden:

Mis deze kans niet om te leren schaatsen en plezier te hebben met deze snelcursus. Meld je van tevoren aan en geef je schaatsmaat door om ervoor te zorgen dat we alles gereed hebben voor jouw schaatsavontuur.

Kom en doe met ons mee in de wereld van schaatsen bij Silverdome! We kijken ernaar uit om je op het ijs te zien.

Voor meer informatie en aanmeldingen neem contact met ons op via ijsreserveringen@silverdome.nl Of bel ons via 079 330 5000

v.a. 1 uur
v.a. €35 p.p
Kom na afloop lekker opwarmen bij onze Sportsbar Hotwings!
€ 35

per persoon

v.a. 1 uur
v.a. €35 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf te maken

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk