Vergaderruimte huren in SilverDome

De vergaderruimtes van SilverDome zijn veel meer dan slechts een plek voor bespreking. Kies de vergaderlocatie die niet alleen bij de gelegenheid past maar ook uw bedrijfscultuur weerspiegelt.

Een vergaderruimte in Zoetermeer huren: diverse mogelijkheden

De eventlocatie SilverDome is gunstig gelegen en makkelijk bereikbaar vanaf de grote steden Den Haag en Rotterdam. Er zijn verschillende te huren vergaderzalen beschikbaar in het complex, ieder met een uniek karakter. Daarnaast zijn er ook aanvullende faciliteiten. Wilt u bijvoorbeeld een vergaderruimte huren en gebruik maken van een beamer, projectiescherm voor een productpresentatie? Of uw zakenpartners onbeperkt koffie en thee aanbieden? Boek één van de vergaderarrangementen en wees gegarandeerd van een succesvolle meeting. De vergadering op locatie combineren met een teambuilding activiteit zoals een pubquiz of diverse Ice Games is ook een optie.

Vergaderruimte voor exclusieve gezelschappen

Afhankelijk van het doel van de bespreking, het aantal personen en de bedrijfscultuur kunt u een specifieke vergaderruimte huren. Wilt u een vergaderruimte huren voor een beperkt gezelschap en zaken in statige en tegelijkertijd comfortabele omgeving doornemen? De Hamar Room is een zakelijke vergaderzaal met een loungegedeelte waar zakenrelaties in alle luxe kunnen pauzeren. Bent u op zoek naar een te huren vergaderruimte in Zoetermeer voor exclusieve boardmeetings? De Collalbo Room is een Agile omgeving met eigen koffiebar en loungeruimte.

Ook voor grotere groepen kunt u een vergaderruimte huren

Ook voor de organisatie van meetings en events voor grotere groepen heeft SilverDome Zoetermeer vergaderruimtes. In het multifunctionele complex in Zoetermeer bevinden zich naast te huren vergaderlocaties voor kleinere gezelschappen ook vergaderruimtes voor grotere groepen. De Calgary Room is een te huren vergaderruimte voor bijeenkomsten tot maximaal 150 personen, ideaal voor jaarvergaderingen, kick-offs en presentaties. De vergaderzaal in Zoetermeer heeft een speels interieur, waarbij de donkerhouten boekenkasten en suède banken een huiselijke sfeer creëren en de ronde bar de ruimte toch een moderne uitstraling geeft. Op zoek naar een lichte vergaderruimte in Zoetermeer waarin creativiteit alle ruimte krijgt? Grandcafé Lutz is dé vergaderlocatie voor eigentijdse bedrijven, met een capaciteit tot 80 personen.

Meer weten? Neem contact op

Is één van de te boeken vergaderruimtes al bij u in de smaak gevallen of heeft u vragen over de mogelijkheden van vergaderruimte huren voor uw business? Ons team helpt u graag aan een geschikte vergaderruimte te Zoetermeer, zowel voor eenmalig gebruik als periodieke huur. De vergaderzalen zijn te combineren met activiteiten, horeca en borrels. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of op locatie langskomen om de vergaderruimtes te bekijken.