Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

Vanaf

€ 12,95

per persoon

FUN

Street Curling

Street Curling

1 van de 100+ activiteiten

Welkom bij Street Curling, een unieke en opwindende activiteit die je kunt beleven bij SilverDome Zoetermeer. Of je nu een ervaren curlingspeler bent of nog nooit eerder van deze sport hebt gehoord, Street Curling biedt plezier en uitdaging voor iedereen!

Curling zonder ijs
Street Curling is een variatie op de traditionele curlingsport die wordt gespeeld op een indoor ijsbaan. Bij SilverDome Zoetermeer brengen we het curling naar de straten, waar je kunt genieten van deze geweldige sport zonder ijs. Het is een perfecte optie voor iedereen die graag wil ervaren hoe het is om deel te nemen aan deze Olympische discipline, ongeacht je schaatsvaardigheden.

Het spel wordt gespeeld op een speciaal ontworpen speelveld en je krijgt een set stenen mee om te spelen. Het doel van het spel is om de stenen zo dicht mogelijk bij het doelwit te krijgen, vergelijkbaar met traditioneel curling. Het vereist precisie, strategie en teamwork om de beste resultaten te behalen.

Wintergarden 
Street Curling vindt plaats bij de sfeervolle wintergarden, een unieke setting die helemaal is gedecoreerd in een winters thema. Het kan hier wat frisser zijn, dus het dragen van warme kleding wordt aangeraden. Maar maak je geen zorgen, we hebben ook heaters om de kou op afstand te houden. De fonkelende kaarsen en het gezellige winterterras zorgen voor de perfecte sfeer om te genieten van alle winterpret die SilverDome te bieden heeft.

Geniet van een hapje en een drankje

Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het plannen van jouw perfecte dag. Geniet van een heerlijke maaltijd in ons restaurant.

In het kort

v.a. 45 min. uur
Min. 6 personen
€12,95 p.p
TIP! Boek onze Heleboules en ervaar de Street Curling samen met onze andere activiteiten!

Stap binnen in een wereld vol plezier, spanning en gezelligheid, waar een heleboel activiteiten op je wachten.

€ 12,95

per persoon

v.a. 45 min. uur
Min. 6 personnen
v.a. €12,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Street Curling is een variatie op de traditionele curlingsport die wordt gespeeld zonder ijs. Bij SilverDome Zoetermeer wordt het spel gespeeld op een speciaal ontworpen speelveld met gladde kunststof platen. Het doel is om de stenen zo dicht mogelijk bij het doelwit te krijgen, vergelijkbaar met traditioneel curling.

Nee, ervaring met curling is niet vereist om deel te nemen aan Street Curling. Het spel is geschikt voor zowel beginners als gevorderde spelers. De instructeurs bij SilverDome Zoetermeer zullen de spelregels uitleggen en je begeleiden, ongeacht je ervaringsniveau.

De duur van een sessie Street Curling varieert afhankelijk van het aantal deelnemers en de speeltijd die je hebt geboekt. Over het algemeen duurt een sessie meestal één uur. Dit geeft je voldoende tijd om te genieten van het spel en meerdere rondes te spelen.

Het wordt aanbevolen om comfortabele kleding en schoenen te dragen tijdens het spelen van Street Curling. Je hebt geen speciale uitrusting nodig, maar zorg ervoor dat je kleding geschikt is om in te bewegen. Het kan handig zijn om lagen te dragen, zodat je je kunt aanpassen aan de temperatuur in de speelruimte.

Zeker! Vooraf of na de Icegames kan je één van onze horecagelegenheden terecht voor onder andere diverse, lekkere buffetten, borrelarrangementen en grand desserts.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk