Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

Vanaf

€ 19,95

per persoon

FUN

Ice Fun Experience (okt – mrt)

Ice Fun Experience (okt – mrt)

1 van de 100+ activiteiten

waar onze gasten gek op zijn

Ben je op zoek naar een onvergetelijk dagje uit met vrienden, familie of collega's? Dan is de Ice Fun Experience absoluut iets voor jou! Bij de Ice Experience draait alles om plezier en avontuur op het ijs. En je kan zelf kiezen! met of zonder schaatsen De Ice Fun Experience is voor iedereen toegankelijk en garanderen een geweldige tijd voor alle deelnemers.

Tijdens de Ice Fun Experience ben je vrij om zelf een uur lang de activiteiten te spelen van jouw keuze op onze mooie schaatsbaan. Wij hebben hiervoor een drietal banen gemarkeerd:
- Fun (Spellen zoals eisstockschiessen)
- Vrij Schaatsen
- Ijshockey

Voor ieder wat wils!
Of je nu komt voor teambuilding in Zoetermeer, een verjaardagsfeestje of gewoon een gezellig dagje uit met vrienden, de Ice Fun Experience bij SilverDome Zoetermeer bieden voor ieder wat wils. Onze instructeurs zorgen voor de nodige uitleg en begeleiding.

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 12 personen
€19,95 p.p
Combineer de Ice Games met een heerlijk Alpen buffet!

Blijf in de winterse sferen! Bekijk onze horeca arrangementen.

€ 19,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 12 personnen
v.a. €19,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

De Ice Games zijn een verzameling oer-Hollandse spelletjes die plaatsvinden op het ijs. Tijdens deze activiteit kun je genieten van verschillende traditionele ijsactiviteiten, zoals priksleeën, levend curlen, eisstock schiessen en nog veel meer. Het is een leuke en interactieve ervaring vol nostalgie en plezier.

De duur van de Ice Games kan variëren, afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal spelletjes dat je wilt spelen. Over het algemeen duurt het ongeveer 1 uur. Tijdens de Icegames heb je toegang tot de ijsbaan en de verschillende spelletjes.

Nee, voor de Ice Games heb je geen schaatsen nodig. Je kan met je schoenen gewoon het ijs op, let er wel op dat het glad kan zijn!

Ja, er is begeleiding en instructie beschikbaar tijdens de Ice Games. Professionele instructeurs zullen aanwezig zijn om de spelregels uit te leggen, je te helpen met de juiste technieken en ervoor te zorgen dat je een veilige en plezierige ervaring hebt. Ze zullen er zijn om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden gedurende de hele activiteit.

Zeker! Vooraf of na de Ice Games kan je één van onze horecagelegenheden terecht voor onder andere diverse, lekkere buffetten, borrelarrangementen en grand desserts.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk