Vanaf

€ 17,95

per persoon

FUN

Codekrakers Escape Room Box

Codekrakers Escape Room Box

1 van de 100+ activiteiten

Welkom bij de spannende wereld van de Codekrakers Escape Room Boxen! Beleef de sensatie van een escape room in het comfort van je eigen omgeving, samen met je eigen gezelschap.

Onze escape room boxen nemen je mee op een avontuur vol intrige en mysterie. Voorzien van beeld en geluid, uitdagende puzzels, mysterieuze voorwerpen en een handleiding om de escape room te ervaren, bieden onze boxen een unieke en meeslepende ervaring. Laat je hersenen kraken terwijl je jezelf onderdompelt in het verhaal van de Codekrakers Escape Room. Werk samen met je team om puzzels op te lossen, codes te kraken en verborgen aanwijzingen te ontdekken, alles in een race tegen de klok.

Een onvergetelijke ervaring vol mysterie, uitdaging en teamwork
De codekraker boxen zijn ontworpen om aan te sluiten bij diverse thema's en verhaallijnen, zodat er voor iedereen een passende uitdaging is. Of je nu een beginner bent of een ervaren puzzelaar, onze boxen bieden een uitdagende en meeslepende ervaring voor alle niveaus. Organiseer een gezellige avond met vrienden, een uniek familie-uitje of een teambuildingactiviteit vol spanning en samenwerking. Onze escape room boxen brengen mensen bij elkaar en creëren herinneringen die lang bijblijven.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu je Codekrakers Escape Room Box en laat het avontuur beginnen! Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol mysterie, uitdaging en teamwork, allemaal binnen handbereik van je eigen gezelschap.

Afhankelijk van jullie groepssamenstelling hebben we meerdere thema's:

 • Voorhoven’s Vennootschap
  max 6p per box (meerdere boxen mogelijk) vanaf 16 jaar.
 • Operatie Voorhoven – Anti Drugs
  max 6p per box (meerdere boxen mogelijk) vanaf 16 jaar.
 • Vlucht 523
  max 8p per box (meerdere boxen mogelijk) van 9 tot 13 jaar.
 • Het Vlog Mysterie
  max 8p per box (meerdere boxen mogelijk) van 14 tot 16 jaar.

Geniet van een hapje en een drankje

Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het plannen van jouw perfecte dag. Geniet van een heerlijke maaltijd in één van onze vele zalen.

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 6 - 50 personen
€17,95 p.p
TIP! Combineer de codekrakers met onze Real Axe Throwing: Hakbijl Gooien!

Axe Throwing is een nieuwe, unieke activiteit in Nederland wat perfect aansluit bij een uitje voor bedrijven, vrienden of de hele familie. Ervaar met elkaar het magische gevoel van het gooien van een echte bijl!

€ 17,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 6 - 50 personnen
v.a. €17,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

De Codekrakers is een spannend en uitdagend spel dat plaatsvindt bij SilverDome Zoetermeer. Het is een interactieve en meeslepende ervaring waarbij je in teams puzzels moet oplossen, raadsels moet ontcijferen en codes moet kraken om mysteries te ontrafelen en de ultieme missie te volbrengen.

Om deel te nemen aan de Codekrakers moet je team bestaan uit minimaal 6 personen en er is geen maximum aantal. Het spel is ontworpen om in teams te spelen, dus je kunt samen met je vrienden, familie of collega’s de uitdaging aangaan.

De minimale leeftijd om deel te nemen aan de Codekrakers is afhankelijk van het specifieke spel en de moeilijkheidsgraad. Over het algemeen zijn de spellen geschikt voor deelnemers vanaf 12 jaar oud. Voor jongere kinderen kunnen er speciale aanpassingen worden gemaakt, zodat ze ook kunnen deelnemen.

Je hebt precies 1 uur de tijd om alle mysteries op te lossen. Werk dus samen met je team om puzzels op te lossen, codes te kraken en verborgen aanwijzingen te ontdekken, alles in een race tegen de klok.

Nee, er is geen voorbereidingswerk nodig voordat je aan de Codekrakers deelneemt. Alles wat je nodig hebt, inclusief aanwijzingen, puzzels en materialen, wordt verstrekt op de locatie van SilverDome Zoetermeer. Zorg ervoor dat je team klaar is voor een leuke en uitdagende ervaring, maar je hoeft geen specifieke kennis of vaardigheden te hebben om te beginnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk