Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

Werken bij

Werken bij

Werken bij

Pagina delen:

Vacature Hoofd Technische Dienst 

Op technisch gebied zijn er veel nieuwe ontwikkelingen gaande. De komst van een nieuwe elektrische zamboni, upgrade van de machinekamer en de realisatie van ruim 2000 zonnepanelen in Q1 2023 zijn hier enkele voorbeelden van. Deze ingeslagen weg willen we graag onder leiding van de Hoofd technische Dienst voortzetten en verder ontwikkelen, zodat SilverDome een bruisende en duurzame toekomst tegemoet gaat.

Vacature Horeca medewerk(st)er

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam erat purus scelerisque dignissim. Ultricies egestas orci, lectus egestas elit. Nullam erat purus scelerisque dignissim. Ultricies egestas orci, lectus egestas elit.Nullam erat purus scelerisque dignissim. Ultricies egestas orci, lectus egestas elit.

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail Halte van Tuylpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl waarna je eventueel kan worden doorverwezen naar de organisator van het evenement

Indien je in een rolstoel komt, kunt je zonder problemen naar de arena vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties