Iedere vrijdagavond van 17.00 – 22.00 uur Rollerskate Disco!

Vanaf

€ 25,00

per persoon

FUN

NIEUW! Glow In The Dark Paint Room

NIEUW! Glow In The Dark Paint Room

1 van de 100+ activiteiten

In de Glow in the Dark Paint Room betreed je een verduisterde ruimte waar de muren, vloeren en zelfs het plafond bedekt zijn met speciale glow-in-the-dark verf. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je met fluorescerende kleuren schildert en tekent, waarbij elke penseelstreek oplicht in het donker.

Of je nu een kunstenaar in hart en nieren bent of gewoon op zoek bent naar een unieke en leuke activiteit om met vrienden of familie te doen, de Glow in the Dark Paint Room is voor iedereen geschikt. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je je eigen meesterwerk creëert en geniet van het spektakel van de oplichtende kleuren om je heen.

Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te voorzien van alle benodigde materialen en begeleiding, zodat je optimaal kunt genieten van je tijd in de Glow in the Dark Paint Room. En het beste van alles? Je hoeft je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de verf - het spoelt gemakkelijk van je huid en kleding af met water en zeep.

Of je nu komt voor een verjaardagsfeestje, een teambuildingactiviteit of gewoon een leuk uitje met vrienden, de Glow in the Dark Paint Room belooft een ervaring te worden die je niet snel zult vergeten.

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 4 personen
€25,00 p.p
TIP! Combineer de Paint Room met onze IJssculptuur Workshop!

Blijf in de creatieve sferen en ga aan de slag met jouw eigen ijssculptuur!

€ 25,00

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 4 personnen
v.a. €25,00 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk